HARADINAJ SUTRA OPET NA SUDU: Očekuje oslobađanje i povratak na Kosovo!
Foto: Fonet

siguran!

HARADINAJ SUTRA OPET NA SUDU: Očekuje oslobađanje i povratak na Kosovo!

Bivši haški optuženik i predsednik Alijanse za budućnost Kosova Ramuš Haradinaj sutra će se ponovo naći pred francuskim sudom u Kolmaru
Objavljeno: 13:44h

Haradinaj je za RSE rekao da veruje da će sud sledeće nedelje privesti kraju njegov slučaj i da će mu se omogućiti povratak na Kosovo.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

- Do sada smo čekali predmet iz Srbije. Sud me je pozvao da se sutra javim sudu u Kolmaru kojem je predata optužnica iz Srbije. Dakle, dotle se stiglo sa procedurama. Mi ćemo potom odmah zatražiti ročište za razmatranje ovog predmeta, odnosno, odbacićemo optužbe i njihov zahtev o izručenju koji je u potpunosti politički - kazao je Haradinaj, koji se trenutno nalazi na uslovnoj slobodi do odluke o njegovom izručivanju Srbiji.

SRBIJA NE TRAŽI SAMO HARADINAJA: Ovo su ljudi sa KiM koji su na poternici Interpola! Tu je i visoki funkcioner u policiji!

Haradinaj je ponašanje Srbije prema njemu nazvao "političkom igrom" uoči predsedničkih izbora koju vodi rukovodstvo u Beogradu.

Ubili su bebu od 14 dana! STRAVIČNA PRIČA o HARADINAJEVIM ZLOČINIMA koju je otkrio Đurić!

- Srbija se igrala i vremenom i kasnila je sa podnošenjem materijala kako bi se ovaj proces odugovlačio. Ali, predmet je sada pred sudom i verujem da će se ispoštovati vremenski rokovi kako bi se okončao proces. U pitanju je predmet iz 2004. kojeg su fabrikovali Miloševićevi ostaci pravosuđa u Beogradu - naveo je Haradinaj.

Bonus video:

Rasvetljeno razbojništvo pošte u Deliblatu

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.