Detalji obračuna u centru Beograda: Vavić se sa navijačima Crvene zvezde zakačio u WC-u poznatog kluba!
Foto: Beta/Instagram/nikola.vavic

detalji makljaže

Detalji obračuna u centru Beograda: Vavić se sa navijačima Crvene zvezde zakačio u WC-u poznatog kluba!

– Obe strane su pozvale pojačanje, pa je ubrzo, samo nekoliko metara od ulaza u klub došlo do masovne tuče “delija” i “grobara”. U opštu makljažu uključio se i Vavićev drug Miloš Nikolić (28)
Objavljeno:

Nikola Vavić (27) mlađi brat vođe navijačke grupe “Alkatraz” započeo je sukob u WC – u poznatog prestoničkog kluba tako što je provocirao navijače Crvene zvezde, objavio je "Alo".

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Nakon sukoba, pozvao je Lazara Vukićevića (28) i Nemanju Arsenovića Arsu (31) da se obračunaju ispred kluba.

ISTINA O NAPADU NA BRATA VOĐE ALKATRAZA: Na Vavića pucali navijači Zvezde!

– Obe strane su pozvale pojačanje, pa je ubrzo, samo nekoliko metara od ulaza u klub došlo do masovne tuče “delija” i “grobara”. U opštu makljažu uključio se i Vavićev drug Miloš Nikolić (28).

Prvo se 60 ljudi brutalno tuklo u klubu, a onda je krenula pucnjava! DETALJI KRVAVOG SUKOBA NA TERAZIJAMA U KOJEM JE RANJEN VAVIĆ! (FOTO) (VIDEO)

Vukićević je potom izvadio pištolj i pucao Vaviću i Nikoliću u noge. Onda je pobegao sa Arsenovićem, ali je policajac koji se ubrzo našao na licu mesta stigao Vukićevića i pronašao pištolj koji je on trčeći odbacio – kaže sagovornik Alo-a, blizak istrazi.

Vavić i Nikolić su završili u Urgentnom centru i nisu životno ugroženi. Ostali učesnici tuče zadobili su lakše povrede u vidu ogrebotina, pa su zbrinuti na licu mesta i poslati na lečenje.

DILOVANJE, ZATVOR, PUCNJAVA I FILMSKA POTERA: Ko je ranjeni Nikola Vavić, brat vođe Alkatraza sa debelim dosijeom? (FOTO)

Policija vodi detaljnu istragu povodom ovog slučaja, a snimci sa sigurnosnih kamera će pokazati šta se tačno dogodilo, budući da ni Vavić ni Nikolić nisu želeli da priznaju šta je prethodilo obračunu.

BONUS VIDEO:

Izbori sve bliži, spisak sve duži! Ko sve želi da bude PREDSEDNIK SRBIJE (VIDEO)

(Espreso.co.rs / Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.