"MOJ SIN SE VRATIO U VODU DA SPASAVA DRUGE": Ispovest žene koja je PREŽIVELA pad u Zapadnu Moravu!
Zapadna Morava, Foto: RINA

nesreća kod Ovčar banje

"MOJ SIN SE VRATIO U VODU DA SPASAVA DRUGE": Ispovest žene koja je PREŽIVELA pad u Zapadnu Moravu!

Podsetimo, nakon nesreće kada se sručio mostić kod manastira Jovanja, stradale su dve žene starosti oko 70 godina, a deset osoba je povređeno

Objavljeno:

- Išli smo polako svi preko mosta i u jednom momentu samo je most secnuo i našli smo se pod vodom.

Ovako za "Novosti" počinje svoju ispovest o stravičnom događaju preživala žena, koja je upala u Zapadnu Moravu kod Ovčar banje, kada je mostić preko koga su prelazili pukao, najverovatnije zbog prekomerenog tereta.

-Nas dvadesetak je išlo preko mosta, on se zaljuljao, držali smo se za ograde i odjednom smo se našli pod vodom. Ta žena što je nastradala, najverovatnije je most poklopio, bila je starija i krupnija.. Verovatno nije znala ni plivati, nije se snašla.. Sva sreća pa je reka mirna, a i nije velika dubina, uspeli smo se nekako izvući, kaže žena, koja je takođe bila pod vodom i koja se na svu sreću spasila.. Kako, ne zna ni ona sama i dodaje:

-Nekako sam isplivala na površinu i onda sam se penjala uz ogradu . Popovi su gore bili i izvlačili nas za ruke i onda je istrčao i moj sin i ponovo uletio sa još jednom osobom koja je bila sa nama u grupi, da pokušaju da spasu tu ženu.

1 / 5 Foto: RINA

Podsetimo, nakon nesreće kada se sručio mostić kod manastira Jovanja, stradale su dve žene starosti oko 70 godina, a deset osoba je povređeno. Svi povređeni su hospitalizovani u bolnici u Čačku, troje sa teškim povredama je na odeljenju Intenzivne nege, zbog povreda ortopedske i neurološke prirode, dok je sedmoro zbrinuto zbog povreda zadobijenih u ledenoj vodi.

(Espreso / Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.