SIN ŽIVEO SA MRTVIM OCEM U NOVOM SADU: Iz stana se širio SMRAD, komšiji pozlilo, pa se ISPOVRAĆAO (FOTO)
Stan u kom su živeli, Foto: Kurir/ Slađana Stojanović

uznemirujuće

SIN ŽIVEO SA MRTVIM OCEM U NOVOM SADU: Iz stana se širio SMRAD, komšiji pozlilo, pa se ISPOVRAĆAO (FOTO)

Komšije su prijavile policiji da se oseća neprijatan miris, a da komšiju i njegovog sina nisu videli danima

Objavljeno:

Komšije iz zgrade u Novom Sadu u kojoj je pronađeno telo muškarca (59) koji je, kako se pretpostavlja, preminuo pre oko dve nedelje, a sa kojim je sve vreme živeo njegov sin (27), kažu da je smrad u ovom stambenom objektu nesnosan i da prosto ne mogu da poveruju da je mladić u takvim uslovima proveo više dana.

Podsetimo, sinoć je u stanu, posle prijave komšija pronađeno telo čoveka u fazi raspadanja. Komšije su prijavile policiji da se oseća neprijatan miris, a da komšiju i njegovog sina nisu videli danima. Kada su policajci došli na vrata, mladić je otvorio i rekao da je otac umro, ali da on nije imao novca da plati sahranu pa se uplašio i živeo sa lešom.

- Njih dvojica su živela na trećem spratu, a smrad u celoj zgradi je nesnosan. Toliko smrdi da je jednom komšiji danas pozlilo i čovek se u hodniku ispovraćao - pričaju malobrojne komšije koje smo zatekli u zgradi:

1 / 3 Foto: Kurir/ Slađana Stojanović

- Ne možemo da zamislimo kako je u stanu i kako je mladić mogao da živi u takvim uslovima, ako je ovako u celoj zgradi - zaključile su komšije nesrećne porodice.

Da podsetimo, telo oca prebačeno je na obdukciju, a sin je odveden u psihijatrijsku bolnicu.

- Naložena je obdukcija, mada se za sada veruje da je čovek umro prirodnom smrću. Na telu nisu uočene povrede - rekao je izvor.

Navodno, mladić je policiji rekao da nije prijavio smrt oca jer se uplašio da će morati sam da snosi troškove sahrane, a nema novca.

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.