TEŽAK DAN U MOJKOVCU: Tuga do neba...
Foto: Profimedia

teško je

TEŽAK DAN U MOJKOVCU: Tuga do neba...

U trenutku nesreće u kolima je pored majke Jelene Vuković bilo i njeno troje dece

Objavljeno:

U Mojkovcu je danas Dan žalosti povodom tragične smrti Jelene Vuković (27) i njene ćerke (6) i dvogodišnjeg sina u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila 7. oktobra u kanjonu Tare na putu Đurđevića Tara - Žabljak.

- Zastave na zgradi Opštine, preduzećima i ustanovama čiji je osnivač Grad, biće spuštene na pola koplja. Lokalni elektronski i drugi mediji, organizatori javnih programa i sadržaja dužni su da svoje programe i sadržaje prilagode Danu žalosti. Za vreme Dana žalosti zabranjeno je emitovanje muzike, odnosno održavanje programa zabavnog karaktera na javnim mestima - navodi se u odluci Opštine Mojkovac.

sveće, Sveća
foto: Profimedia

Spasilačke ekipe nastavile su potragu za nestalim dečakom nakon što je u nedelju, oko 17 sati, pronađeno telo njegove sestre. Ronioci su detaljno pretražili četiri kilometra reke, a potrebno je da provere i još devet kilometara pod vodom. Civilnim službama juče su u potrazi za dečakom pomagali pripadnici Vojske Crne Gore.

U trenutku nesreće u kolima je pored majke Jelene Vuković bilo i njeno troje dece. Jelena je nastradala na mestu vozača, a jedno dete je izvučeno iz provalije bez većih povreda, sa promrzlinama. Pripadnik žabljačke službe zaštite je ispričao da se dete nalazilo na strani vozača i da je bilo svesno.

(Espreso/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.