DRAMA U CENTRU NIŠA: Napadnut policijski inspektor
Foto: Filip Plavčić

skandal

DRAMA U CENTRU NIŠA: Napadnut policijski inspektor

Pregledan je na Klinici za maksilofacijalnu hirurgiju, nije hostpitalizovan ali bi danas trebalo da se javi u bolnicu – navode naši sagovornici upoznati sa ovim slučajem

Objavljeno: 10:07h

Inspektor odeljenja kriminalističke policije Policijske uprave u Nišu povređen je u tuči na Trgu kralja Milana u ovom gradu, saznaje Telegraf.

Kako saznaje Telegraf, do incidenta je došlo u 2.20 sati iza ponoći kada je službenik Ministarstva unutrašnjih poslova zadobio povrede u predelu lica koje su okarakterisane kao teške.

- Policajac je zadobio prelom jagodičnog luka. Pregledan je na Klinici za maksilofacijalnu hirurgiju, nije hostpitalizovan ali bi danas trebalo da se javi u bolnicu – navode naši sagovornici upoznati sa ovim slučajem.

Kako saznaje Telegraf, inspektor koji je bio na dužnosti postupao je zbog sukoba do koga je došlo u centru grada koji je pretio da preraste u ozbiljniji incident. Akteri tuče su ga tada napali i povredili. Zbog napada na inspektora uhapšene su tri osobe, a kako saznajemo, među njima je i jedan komunalni policajac koji u to vreme nije bio na dužnosti.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.