Oproštajno pismo nesrećne trudnice: Zbog tebe odlazim u smrt!

Tužno

Oproštajno pismo nesrećne trudnice: Zbog tebe odlazim u smrt!

Kako se nezvanično saznaje, na ovaj tragični čin odlučila se zbog neuzvraćene ljubavi rođenog brata pokojnog kuma, koji je bio i otac njenog nerođenog deteta
Objavljeno: 12:12h

Jelena Stevović (22) iz sela Borje podno Durmitora nadomak Žabljaka, ubila se pred porođajem, skokom u Crno jezero! Njeno beživotno telo u ponedeljak su pronašle spasilačke ekipe u blizini obale i slučaj prijavile policiji. Mrtva trudnica pronađena na Durmitoru! Kako se nezvanično saznaje, na ovaj suludi čin odlučila se zbog neuzvraćene ljubavi rođenog brata pokojnog kuma, koji je bio i otac njenog nerođenog deteta.

Iza nesrećne devojke ostala je devojčica Dejana, iz vanbračne veze sa D. J. koji živi na Žabljaku. Prema priči meštana, ona se često svađala sa mužem, zbog čega je rešila da ga napusti i ostavi samog sa ćerkom. Otišla je da živi kod tetke u Podgoricu i tu je započela vezu sa bratom pokojnog kuma. Ipak, ni ona nije bila dugog veka. Nakon toga, pokušala je da se vrati kući na Žabljak, ali nije našla podršku. Odbačena od svih, Jelena je odlučila da se ubije skokom u Crno jezero. U njenom novčaniku pronađeno je oproštajno pismo naslovljeno na oca deteta koje je nosila.
- Volela sam te i voleću te i tamo gde idem. Kad prođeš pored moje Dejane, poljubi je, jer svoje čedo nećeš moći. Zbog tebe odlazim u smrt - stoji u poruci koju je ostavila nesrećna devojka. Nakon što je saznao za tragediju, Uroš, brat pokojne devojke, koji je učenik četvrtog razreda gimnazije, ostavio je poruku na svom fejsbuk-profilu:
- Draga sestro, ti si me podigla, a ja nisam mogao da ti vratim. Vratiću ti tako što ću stalno dolaziti na tvoj grob. Jelena ima i sestru, kojoj se pre samoubistva, takođe obratila za pomoć. (Espreso.co.rs/ Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.