OVO JE MOMAK KOJI JE UBIO MAJKU NA VOŽDOVCU: Deca iz kraja ga se PLAŠILA, komšije PROGOVORILE O ZLOČINU (FOTO)
D.M., Foto: Privatna arhiva/Kurir

monstruozAN ZLOČIN

OVO JE MOMAK KOJI JE UBIO MAJKU NA VOŽDOVCU: Deca iz kraja ga se PLAŠILA, komšije PROGOVORILE O ZLOČINU (FOTO)

Nakon što je policiji javljeno da se žena dva dana ne javlja na telefon, policija je izašla na lice mesta

Objavljeno:

Beogradska policija je uhapsila Đ. M. (26) zbog sumnje da je ubio svoju majku D. M. (61) a Kurir je bio u zgradi u kojoj se dogodilo ubistvo, komšije kažu da su u šoku.

- Znamo ga iz zgrade. Bavio se muzikom i trenirao je, bio je nabildovan. Čuli smo da je juče pravio incidente. Javljao se uredno svima, ali su ga se deca plašila izgledao je strašno - rekle su komšije.

Ubistvo, Voždovac
foto: Privatna arhiva/Kurir

Iz okolnih lokala kaže da su poznavali mladića i da nikad nije pravio probleme. - Bio je dobar dečko. Malo povučen, ali nikad nije pravio probleme - rekli su iz obližnjeg lokala.

Da podsetimo telo njegove majke nađeno je tokom noći s povredama glave u stanu u Ulici Vojvode Stepe na Voždovcu. Mladić je navodno imao bipolarni poremećaj.

1 / 5 Foto: Nenad Kostić

Prema rečima njegove sestre, Đ. M. se poslednjih dana čudno ponašao, a juče je napravio incident u centru Beograda kada je napao nepoznatu devojku.

Nakon što je policiji javljeno da se žena dva dana ne javlja na telefon, policija je izašla na lice mesta. Vrata stana su bila zaključana, telefon nedostupan, a zvono na vratima nije radilo.

O svemu je obavšteno nadležno Više javno tužilaštvo.

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.