Carinici zaplenili više od 160 kilograma rezanog duvana
Foto: MUP

bogat plen

Carinici zaplenili više od 160 kilograma rezanog duvana

U akciji zajedno sa policijom, carinici su na ulazu u Vranje zaustavili automobil iz Ćuprije u čijem prtljažniku pronadjeno 70 kilograma rezanog duvana a čiji vozač (51) nije posedovao nikakve dokaze o plaćenim dažbinama za robu
Objavljeno:

Carinici Srbije zaplenili su u dve odvojene akcije više od 160 kilograma rezanog duvana za koji ne postoji dokumentacija o poreklu i plaćenim dažbinama, saopštila je danas Uprava carine.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja! U akciji zajedno sa policijom, carinici su na ulazu u Vranje zaustavili automobil iz Ćuprije u čijem prtljažniku pronadjeno 70 kilograma rezanog duvana a čiji vozač (51) nije posedovao nikakve dokaze o plaćenim dažbinama za robu. Carinici su, takodje na poziv policije, asistirali u kontroli pomoćnih objekata u selu Vrtogoš pored Vranja, gde je u jednoj šupi pronadjeno više kesa sa ukupno 93 kilograma duvana. Prema izjavi vlasnika (20), rezani duvan nabavljen je u selu Veliki Trnovac, radi dalje prodaje. S obzirom da se radi o stranoj robi za koju nije postojala dokumentacija o poreklu i plaćenim dažbinama, u oba slučaja pokrenut je prekršajni postupak, a roba je privremeno zadržana.

BONUS VIDEO:

Pogledajte kako je izgledalo plivanje za Bogojavljenski krst na Adi

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.