Monstruozni zločin u Aleksincu: DVOGODIŠNJE BLIZANCE danima TUKAO ŠIPKOM!
Foto: Ilustracija, Public

nasilje u porodici

Monstruozni zločin u Aleksincu: DVOGODIŠNJE BLIZANCE danima TUKAO ŠIPKOM!

Saša Usković (32) iz Aleksinca osumnjičen za nasilje u porodici - mučki zlostavljao pastorke i trudnu nevenčanu suprugu. Zlostavljanje otkriveno kada je očuh dečaku polomio rebra
Objavljeno: 22:39h

Blizance je tukao metalnom šipkom, a Snežanu drvenom motkom od džogera. Kada bi se onesvestili od batina, polivao ih je vodom i nastavljao torturu. Tek tako, iz čista mira. Pitanje je da li bi deca priživela i sa kakvim posledicama da jednom od njih nije polomio rebra. To je detetu spasilo život jer je u bolnici sve izašlo na videlo.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Ovo su detalji jezivog porodičnog nasilja koje su trpeli dvogodišnji blizanci L. V. i L. V. iz Niša, a koje je za "Novosti" otkrio izvor iz policije. Mališane je fizički zlostavljao očuh Saša Usković (32) iz Aleksinca. Ovaj monstrum je redovno tukao i nevenčanu suprugu i majku blizanaca Snežanu Eminović (42) iz Kruševca, koja je u sedmom mesecu trudnoće i ima još šestoro maloletne dece!

Usković je od 2. januara u bekstvu. Nestao je pre nego što je policija stigla da ga uhapsi zbog nasilja u porodici. Raspisana je potraga za njim, a zbog svega što je učinio preti mu i do 10 godina zatvora. Snežana se vratila svojim roditeljima, a blizanci će nakon lečenja biti smešteni u hraniteljsku porodicu. Njih dvojica su gotovo bebe jer su tek 12. januara napunili dve godine.

Životi dece spaseni su u poslednjem trenutku. Naime, lekari iz aleksinačkog Doma zdravlja L. V. su uputili na lečenje na Kliniku za dečju hirurgiju, odakle su odmah zbog prirode povreda obavestili policiju.

- Majka je prvobitno negirala da su dečaci zlostavljani, ali je zatim otvorila dušu i ispričala kakav horor su preživljavali - kaže naš izvor.

Pomoćnik direktora Klinike za dečju hirurgiju i ortopediju Kliničkog centra u Nišu, docent dr Dragoljub Živanović, kaže da je L. V. imao prelome rebara i teške povrede glave.

- Telo mu je bilo celo u modricama i podlivima. Odmah smo zvali policiju, koja je ubrzo dovela i brata koji je imao nešto lakše povrede - priseća se dr Živanović. - Obojica trenutno imaju respiratornu infekciju, ali su u stabilnom stanju.

Nakon izlečenja, mališani će verovatno biti upućeni u hraniteljsku porodicu.

Bojala se nasilnika

Snežana je navodno u braku sa jednim Nišlijom, ali ga je nedavno napustila i prešla sa četvoro dece da živi kod Uskovića. Ona je u poodmakloj trudnoći i trenutno je pronašla spas kod roditelja u Kruševcu. Kako smo saznali, ona tvrdi da se bojala da nasilnika prijavi policiji.

(Espreso.co.rs / Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.