SUBOTIČANIN DRŽAO LAVA I KRALJEVSKOG PITONA U STANU: Policija ZATEČENA prizorom! (FOTO)
Foto: mup

šok otkriće u subotici!

SUBOTIČANIN DRŽAO LAVA I KRALJEVSKOG PITONA U STANU: Policija ZATEČENA prizorom! (FOTO)

Oduzete životinje zbrinute su od strane nadležnih službi

Objavljeno: 15:12h

Pripadnici policije su u Beogradu i Subotici, u saradnji sa Jedinicom za suzbijanje ekološkog kriminala i zaštite životne sredine i osnovnim javnim tužilaštvima u Lazarevcu i Subotici, podneli su krivičnu prijavu protiv muškarca (36) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio više krivičnih dela.

Krivična dela za koja se sumnjiči tiču se nedozvoljene trgovine i uništenja, oštećenja, iznošenja u inostranstvo i unošenja u Srbiju zaštićenog prirodnog dobra. Dok je protiv muškarca (44) podneta prijava za nedozvoljenu trgovinu, ubijanje i zlostavljanje životinja.

lav
foto: mup

Policijski službenici su, u saradnji sa veterinarskom inspekcijom i inspekcijom zaštite životne sredine, prilikom pretresa stana i drugih prostorija muškarca u Lazarevcu, pronašli su zmiju "piton regius", poznatu i kao kraljevski piton, koja je zakonom zaštićena vrsta. Sumnja se da je on, u prethodnom periodu, posedovao i prodao mladunče afričkog lava četrdesetčetvorogodišnjaku, koje je policija istog dana pronašla u njegovom stanu u Subotici.

Oduzete životinje zbrinute su od strane nadležnih službi.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.