IZGUBIO JOJ SE SVAKI TRAG! Nestala majka dečaka koji je zapalio beskućnika u Novom Sadu!
Foto: Youtube printscreen

raspisuje se potraga

IZGUBIO JOJ SE SVAKI TRAG! Nestala majka dečaka koji je zapalio beskućnika u Novom Sadu!

Tužilaštvo tražilo da se raspiše potraga za Novosađankom D. J. čiji je dvanaestogodišnji sin 13. decembra zapalio Dragutina Todorčevića. Gubi joj se svaki trag po izlasku iz bolnice
Objavljeno: 22:17h

Po izlasku D. J. iz bolnice, majke dvanaestogodišnjeg dečaka koji je 13. decembra zapalio beskućnika Dragutina Todorčevića (64), izgubio se svaki trag, te je Osnovno tužilaštvo u Novom Sadu naložilo da se za njom raspiše potraga.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Protiv nje će biti podneta krivična prijava zbog zanemarivanja i zapuštanja deteta, a već se vodi postupak zbog identičnog krivičnog dela. Prvi proces je poveden na osnovu krivične prijave policije, podnete aprila 2016. godine, jer se maloletnik sumnjiči da je učestvovao u jednom razbojništvu.

PRIČA O BESKUĆNIKU KOG SU ZAPALILI MALOLETNICI TERA SUZE NA OČI: Kako je završio na ulici, a POMAGAO drugima! (VIDEO)

- Pozivi za njeno saslušanje su se vraćali sa obaveštenjem da nisu mogli da se uruče jer se ne nalazi na prijavljenoj adresi - kažu u novosadskom Osnovnom tužilaštvu. - Zato je raspisana potraga za njom preko policije.

Kako prenose Novosti, oba ova postupka će se, s obzirom na to da je reč o dva ista krivična dela, spojiti u jedan. Ukoliko se u postupku utvrdi da je od strane roditelja bilo propusta i da je dete zanemareno, odgovornom se može izreći kazna do tri godine zatvora.

I u Centru za socijalni rad imaju problem da stupe u kontakt sa dečakovom majkom. Kada se okonča postupak protiv majke, stručnjaci Centra će uraditi procenu da li će dečak biti smešten u hraniteljsku porodicu ili će biti dat na usvajanje.

(Espreso.co.rs / Novosti.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.