OTIŠAO U BEOGRAD DA ZARADI, A KUĆI SE VRAĆA U SANDUKU! Deda ga ispratio na put, srušio se kada je ČUO ZA SMRT UNUKA
ilustracija, Foto: Emilija Jovanović

tuga

OTIŠAO U BEOGRAD DA ZARADI, A KUĆI SE VRAĆA U SANDUKU! Deda ga ispratio na put, srušio se kada je ČUO ZA SMRT UNUKA

Andrijino telo sinoć je izvučeno iz Save, a za sada se ne zna kada će biti dopremljeno u Koprivnicu

Objavljeno:

Porodica i prijatelji dvadesetogodišnjeg Andrije Stanišića iz Aleksinca neutešni su nakon što se on juče utopio na Adi Ciganliji. Njegovom dedi Slobodanu pozlilo je kada je saznao za smrt unuka kog je neizmerno voleo

Andrija je nedavno otišao u Beograd da radi kako bi uspeo da zaradi novac za sebe. Na put ga je ispratio deda ne sluteći da se mladić neće vratiti u rodno mesto i svoju porodičnu kuću:

- Ispratio sam ga na autobus u Aleksinac, bio je srećan, tad sam ga poslednji put video. Bio je srećan, radovao se što ide u Beograd i što će zarađivati. Juče nisam bio kući kada je stigla vest da je nastradao. Išao sam ulicom i video moje kako plaču, kad rekoše da je Andrija mrtav, pao sam kao kolac Jedva me je Hitna pomoć povratila, kako ćemo ga sahraniti, kako ćemo to podneti, ne smem ni da mislim - kazao je očajni čovek.

Ada Ciganlija
foto: Emilija Jovanović

Komšinica Mirjana Vuksanović volela je Andriju kao svoje dete.

- Hteo je da bude fudbaler, bavio se tim sportom. Talentovan je bio pa sam mu od detinjstva kupovala patike. Prelazila sam u Nemačku iz Salcburga da mu izaberem one koje su najbolje. Moj sin je hteo da ga vodi u Austriju da tamo igra fudbal. Kada sam mu rekla da je Andrija stradao, kazao mi je da bi se ubio da mu se to desilo kod njega u Austriji. Evo, došla sam tu da se nađem porodici, ali njima utehe nema - jecala je Mirjana.

Andrijino telo sinoć je izvučeno iz Save, a za sada se ne zna kada će biti dopremljeno u Koprivnicu.

Bonus video:

00:49

Potraga za nestalim Andrijom na Adi Ciganliji

(Espreso/Infomer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.