KO JE ŽENA KOJA JE IZVODILA MAGIJSKI RITUAL DOK SU ODVODILI MARJANOVIĆA? Poslednja se čula sa mrtvom Jelenom
Zoran Marjanović, Foto: Nenad Kostić

JEZIVO

KO JE ŽENA KOJA JE IZVODILA MAGIJSKI RITUAL DOK SU ODVODILI MARJANOVIĆA? Poslednja se čula sa mrtvom Jelenom

Ona je ranije rekla da se poslednja čula telefonom sa Jelenom kobnog 2. aprila 2016. godine

Objavljeno:

Zoran Marjanović danas je osuđen na 40 godina zatvora, a policija ga je u 14 časova uhapsila u porodičnoj kuči u Borči.

Tokom hapšenja svima je pažnju privukla nepoznata plava žena u crnini koja je u rukama držala hleb koji je, kako se čini, lomila. U pitanju je Vera Vukomanović (32), kuma ubijene pevačice Jelena Krsmanović Marjanović (33) iz Borče.

Vera je venčana kuma Zorice i Vladimira Marajnovića, roditelja Zorana Marjanovića (40), optuženog za svirepo ubistvo supruge Jelene. Ona je ranije rekla da se poslednja čula telefonom sa Jelenom kobnog 2. aprila 2016. godine.

- Kada su otišli na trčanje, Zorica, Zoranova majka, zamolila me je da joj skinem žulj na nozi, a pošto je to uglavnom radila Jeca, pozvala sam je da je pitam gde stoji nožić. Sada znam da smo taj razgovor vodile u 16.42. Bila je zadihana, razgovor je kratko trajao, rekla mi je da trči i zamolila me da završim ručak koji je ona prethodno stavila da se kuva - ispričala je kuma, koja je, najverovatnije, poslednja razgovarala sa Jelenom, s obzirom na to da se u krivičnoj prijavi navodi da je Jelena ubijena između 16.47 i 17.10.

1 / 8 Foto: Nenad Kostić

Neobična pojava lomljenja hleba tokom ispraćanja Zorana u zatvor nas je iznenadila, pa smo pokušali shvatiti u čemu je caka.

Inače, hleb se od davnina koristi kao moćno magijsko-energetsko sredstvo.

Podsetimo, kuma Vera, kućna prijateljica porodice Marjanović, uhapšena je 4. decembra zbog malverzacija s vlasništvom placa na Zvezdari.

Njena sestra Jasmina Tanasković je u ekskluzivnoj ispovesti za Kurir ispričala „da je Vera potpala pod uticaj Marjanovića, koje je upoznala još pre 27 godina, kada je odlazila na lečenje bioenergijom kod Zoranove majke Zorice“.

Marjanović, kome je nedavno otpočelo suđenje zbog optužbi da je 2. aprila ubio suprugu na nasipu Crvenka u Borči, kazao je da ne može da komentariše tvrdnje Jasmine Tanasković. - Kuma Vera je školovana žena, intelektualac. Nije ona glupa da dozvoli da bilo ko utiče na nju, njen život, postupke i ciljeve - izričit je Zoran.

(Espreso))


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.