OVAKO JE ZORAN MARJANOVIĆ UBIO JELENU NA NASIPU! Tužilaštvo iznelo MORBIDNE TVRDNJE, 6 godina se nije znalo!
Zoran Marjanović, Foto: Zorana Jevtić, Dado Đilas

jezivo

OVAKO JE ZORAN MARJANOVIĆ UBIO JELENU NA NASIPU! Tužilaštvo iznelo MORBIDNE TVRDNJE, 6 godina se nije znalo!

On je na početku suđenja u novembru 2019. godine detaljno izneo svoju odbranu negirajući da je ubio suprugu, ali je odbio da odgovara na pitanja tužilaštva

Objavljeno: 13:13h

Zoran Marjanović, koji je osuđen na 40 godina zatvora zbog ubistva supruge Jelene Marjanović, u sudnicu je ušao uplakan, a do Palate pravde danas su ga ispratili sin, brat i nova partnerka. Marjanoviću je, na zahtev tužilaštva, odmah određen i prtivor zbog uznemirenja javnosti.

U završnoj reči, postupajući tužilac Nikola Uskoković je od suda zatražio da Marjanovića osudi na maksimalnu kaznu za krivično delo teško ubistvo od 40 godina, kao i da mu odredi pritvor zbog uznemiravanja javnosti.

Marjanović će odmah ići u pritvor u Centralni zatvor u Beogradu, gde će čekati pravosnažnu presudu.

Tužilaštvo je ocenilo da je tokom postupka dokazano da je Marjanović svoju ženu sa umišljajem ubio i to na svirep i podmukao način.

1 / 5 Foto: Zorana Jevtić

Sa druge strane, četiri advokata odbrane su u svojim završnim rečima osporavali navode tužilaštva i za svog branjenika tražili oslobađajuću presudu.

On je na početku suđenja u novembru 2019. godine detaljno izneo svoju odbranu negirajući da je ubio suprugu, ali je odbio da odgovara na pitanja tužilaštva.

Ovaj postupak, poznat još i kao "Suđenje decenije", od početka su obeležila brojna nagađanja, teorije zavere, neočekivani obrti, ali po mišljenju mnogih i "tanki dokazi", zbog kojih će teško biti osuditi Zorana Marjanovića.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.