JEDAN DETALJ IZ KAFIĆA GDE JE ZORAN SEDEO SA ADVOKATOM SVIMA JE PROMAKAO! Jasno je sve (FOTO)
Ilustracija, Foto: Zorana Jevtić

JEZIVO

JEDAN DETALJ IZ KAFIĆA GDE JE ZORAN SEDEO SA ADVOKATOM SVIMA JE PROMAKAO! Jasno je sve (FOTO)

Mnogo sam tužna što mama nije s nama, ali znam da me ona gleda i čuva s neba

Objavljeno:

Zoran Marjanović pre suda sedeo je u kafiću sa društvom i dvojicom advokata, a po njihovom izrazu lica vidi se da svu svi zabrinuti. Presuda je zakazana za 11 časova.

Zorana optužuju da je 2. aprila 2016. ubio suprugu Jelenu (33) na nasipu u Borči. Tužilaštvo tvrdi da je Zoranova krivica dokazana i traži da mu se izrekne 40 godina robije, dok Marjanovićeva odbrana smatra da on treba iz suda da izađe kao slobodan čovek.

Na fotografijama Zoran izgleda izgbubljeno, gleda u jednu tačku. I ne izgleda kao da mu je do života.

1 / 8 Foto: Zorana Jevtić

Ovako je mala Jana govorila nakon ubistva njene majke Jelene

Podsetimo, život male Jane Marjanović promenio se za jedan dan, tog 2. aprila 2016. godine ostala je bez najvećeg oslonca, majke Jelene koja je ubijena na nasipu u Borči. Za ubistvo pevačice optužen je njen suprug Zoran koji danas čeka presudu života, a ovako je mala Jana govorila samo godinu dana nakon strašne stragedije koja je zadesila.

"Mnogo sam tužna što mama nije s nama, ali znam da me ona gleda i čuva s neba. Nas dve smo se najviše radovale Vaskrsu. Sećam se kako smo farbale jaja, trčale u parku, kako me je ljuljala na ljuljašci i kako mi je pevala pesmice - navodi mala Jana

- Uskrs je za mene i mamu uvek bio najradosniji praznik. Najviše sam volela da farbamo jaja. Tužna sam što moja majka više nije sa nama, ali je nikada neću zaboraviti - kaže mala Jana Marjanović (6) čija je majka Jelena ubijena prošle godine 2. aprila u Borči.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.