PIJAN UBIO ĆERKU: Jezivi detalji teške saobraćajke kod Lazarevca! (FOTO)

SADA SE KAJE

PIJAN UBIO ĆERKU: Jezivi detalji teške saobraćajke kod Lazarevca! (FOTO)

Otac devojčice ne priča sa osobljem bolnice o detaljima nesreće. Samo ponavlja da će se ubiti, da je živeo za nju i da ne može da oprosti sebi
Objavljeno: 11:05h

Vozač "jaguara" Predrag Marković (37) imao je 1,79 promila alkohola u krvi u trenutku kada je automobilom udario u drvo i tako usmrtio ćerku Anđelu (6), piše beogradski Alo! Očevici ove nesreće kažu da je čovek veoma brzo vozio automobil, ali da je mesto gde je sleteo sa puta crna tačka i da nije prvi put da tu ljudi ginu.

Tragedija se dogodila u sredu uveče u Lazarevcu kada je Predrag "jaguarom" izleteo s puta i udario u hrast usled čega je poginula njegova šestogodišnja devojčica. Njena reanimacija pokušana je u bolnici, ali je dete izgubilo borbu za život. Selo priča da nije bila u auto-sedištu i da bi joj možda ono spaslo život.
Marković je od povreda zadobijenih u sudaru, preloma butine i ključne kosti, oporavlja na VMA. - Jedva priča sa osobljem o detaljima nesreće. Samo ponavlja da će se ubiti, da je živeo za nju i da ne može da oprosti sebi. Tvrdi da je bio umoran, ali nikada nam nije pomenuo da je taj dan i dobro pio - priča sagovornik iz bolnice. (Espreso.co.rs / Izvor: Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.