MAJKA OSUMNJIČENOG ZA UBISTVO NA IBARSKOJ SEKLA VENE PRED POLICIJOM? Neviđena DRAMA za vreme HAPŠENJA
M.N. koji je ubio pešaka, Foto: Printscreen/Instagram

šok

MAJKA OSUMNJIČENOG ZA UBISTVO NA IBARSKOJ SEKLA VENE PRED POLICIJOM? Neviđena DRAMA za vreme HAPŠENJA

Kako tvrde očevici M. N. je uhapšen nakon višečasovnih pregovora s policijom, a njegova majka nakon što su mu stavljene lisice isekla je vene

Objavljeno:

M. N. (22) je juče uhapšen zbog sumnje da je u Stepojevcu kod Lazarevca nakon svađe udario pešaka Z. J. (63) koji je od udarca preminuo. Kako tvrde očevici za Kurir, M. N. je uhapšen je nakon višečasovnih pregovora s policijom, a njegova majka nakon što su mu stavljene lisice isekla je vene.

Prema rečima izvora, koji tvrdi da je veoma upućen u celu priču, osumnjičeni je nakon što je udario nesrećnog čoveka pobegao s lica mesta.

M.N. koji je ubio pešaka
M.N. koji je ubio pešakafoto: Printscreen/Instagram

"M. N. je navodno je oteo auto jednom mladiću i vozio bez vozačke dozvole napravio haos, udario čoveka koji je od udarca umro i pobegao. Otišao je kući gde živi sa majkom i sestrom. Policajci su došli nakon nekog vremena kod njega i on nije želeo da se preda", kaže izvor i nastavlja:

"Govorio je da će presuditi sebi ako ga uhapse. Tada je polciija ipak uspela da uđe u kući i pregovarali su sa osumnjičenim puna tri sata. On se na kraju mirno predao, ali se njegova majka tada slomila".

1 / 4 Foto: RINA

On dodaje da je majka zakukala kad je policija odvela njenog sina.

"Žena je uzela nož i isekla vene. Tada je nastala drama. Ekipa Hitne pomoći je brzo došla i odvela nesrećnu ženu u bolnicu. U kakvom je sad stanju, nije nam poznato. Priča se da je prilikom hapšenja osumnjičeni bio pod dejstvom alkohola i psihoaktivnih supstanci", kaže izvor.

Podsetimo, Z. J. preminuo je juče u centru Stepojevca kada je udario glavom o pločnik nakon što ga je M. N., kako se sumnja, dva puta udario pesnicom u glavu.

Bonus video:

00:31

Hapšenje dvojice osumnjičenih za ubistvo Branislava Penčića u Obrenovcu

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.