"ŽENA JE PLAKALA, POLICAJAC JE ZAGRLIO": Detalji UŽASA na Brankovom mostu
ilustracija, Foto: Stefan Jokić

STRAŠNO

"ŽENA JE PLAKALA, POLICAJAC JE ZAGRLIO": Detalji UŽASA na Brankovom mostu

Na snimku sa ovim opisom vidi se most po kome se kreću vozila, ali i nekoliko parkiranih vozila, kao i nekoliko osoba koje stoje i gledaju u reku

Objavljeno:

Za sada nepoznata muška osoba skočila je sa Brankovog mosta, a na licu mesta su pripadnici rečne policije kao i Hitne pomoći.

Na snimku sa ovim opisom vidi se most po kome se kreću vozila, ali i nekoliko parkiranih vozila, kao i nekoliko osoba koje stoje i gledaju u reku.

Snimak sa lica mesta objavljen je i na Instagram stranici "192_rs", a jedna korisnica ove društeve mreže koja je očevidac napisala je:

"Jeste, neko je skočio sa mosta, sada sam prošla kolima, policajci su bili i u čamcima na reci. Mogla sam da vidim da je jedna ženska osoba plakala, a policajac je zagrlio, napisala je u komentarima.

SOS telefon za pomoć osobama koje razmišljaju o samoubistvu

Broj 0800/309-309, opcija 1, SOS telefon je koji radi 24 sata, a na koji se javljaju stručnjaci za sprečavanje samoubistva – lekari Klinike za psihijatrijske bolesti “Dr Laza Lazarević”.

Služba urgentne psihijatrije prima pacijente 24 sata bez zakazivanja, bez knjižice i bez plaćanja, a Centar za mentalno zdravlje od 9 do 18 prima bez zakazivanja.

Bonus video:

00:05

Odovoze telo Dragana koji je izvršio samoubistvo

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.