STOJANKA JE BILJANI DODAVALA CIGLE DA ZAZIDA MUŽA, A DA TOGA NIJE BILA NI SVESNA: Klupko se odmotava, slučaj šokira
Foto: Kurir, Društvene mreže

PAKAO

STOJANKA JE BILJANI DODAVALA CIGLE DA ZAZIDA MUŽA, A DA TOGA NIJE BILA NI SVESNA: Klupko se odmotava, slučaj šokira

Takođe se čak toksikološka analiza koja bi trebalo da reši jednu "misteriju"

Objavljeno:

Stojanka J., maćeha Biljane S. (38) koja je pre nedelju dana počinila samoubistvo trovanjem u pomoćnoj kući u dvorištu svoje porodične kuće u selu Veliko Trnjane kod Leskovca, navodno je glavni svedok u slučaju koji je šokirao Srbiju.

Reč je o brutalnom zločinu i još brutalnijem prikrivanju ubistva Ivana S. čije je telo pronađeno u buretu zazidanom i zabetoniranom.

- Ona joj je, kako se pretpostavlja, pomagala u zločinu, a da toga nije ni bila svesna. Dok je Biljana zazidavala Ivanovo telo, Stojanka joj je, navodno, dodavala cigle. Veruje se da je Biljana i ranije imala "momente" da zazidava stvari po kući, tipa pare, nakit, jer se plašila da je ne opljačkaju... Tako je tada od Stojanke tražila pomoć, kao da joj pomogne da zazida neke dragocenosti.

Prema nezvaničnim pretpostavkama, Stojanka joj je dodavala cigle, a da nije ni znala o čemu se radi - tvrdi sagovornik iz istrage.

Inače, Više javno tužilaštvo u Leskovcu donelo je naredbu za obdukciju leša NN lica i DNK veštačenje radi utvrđivanja njegovog identiteta, ali do danas nije dobilo zapisnike o tome od Zavoda za sudsku medicinu u Nišu.

Biljana Stojanović, Ivan Stojanović
foto: Društvene mreže

Takođe se čak toksikološka analiza koja bi trebalo da reši jednu "misteriju".

- Toksikološkom analizom će se utvrditi da li mu je ubica, a prema dosadašnjim dokazima, to je uradila njegova supruga Biljana (38) čije je telo nađeno u šupi u dvorištu porodične kuće u kojoj se ubila tako što je popila otrov, dala neke tablete, pa ga ubila nožem na spavanju. Za sada nema dokaza da ga je ubila sa još nekim - kaže sagovornik.

Nad ovim slučajem obavio se veo crne misterije i otvorena su mnoga pitanja na koja istražitelji za sada nemaju odgovor.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.