"JA SAM JOJ POMOGLA DA STAVI MALTER": Biljanina maćeha otkrila JEZIVE DETALJE MONSTRUOZNOG ZLOČINA kod Leskovca
Ilustracija, Foto: KURIR/D.Č.

novi detalji

"JA SAM JOJ POMOGLA DA STAVI MALTER": Biljanina maćeha otkrila JEZIVE DETALJE MONSTRUOZNOG ZLOČINA kod Leskovca

Pošto je otkriven ovaj užasan zločin u selu Veliko Trnjane u blizini Leskovca, počela je da se raspada i mreža laži koju je Biljana godinama plela

Objavljeno:

Po svemu sudeći, Biljana Stojanović (38) je tri godine živela misleći da je počinila savršen zločin. Ova žena, čije je beživotno telo pronađeno posle višednevne potrage u pomoćnom objektu gde je njena porodica nekada čuvala stoku, prema najnovijim saznanjima, 2019. godine je ubila svog muža Ivana (40), a njegovo telo je pronađeno na dan njene sahrane, u zabetoniranom buretu, u fazi raspadanja.

Pošto je otkriven ovaj užasan zločin u selu Veliko Trnjane u blizini Leskovca, počela je da se raspada i mreža laži koju je Biljana godinama plela.

Njena porodica, komšije, kolege sa posla počeli su da govore da im je ova žena tri godine govorila da joj je muž u Rusiji, da je nekog od njih molila da šalju poruke njihovoj deci i predstavljaju se kao Ivan… Sve u nadi da njen zločin nikada neće biti otkriven.

Biljana S., Leskovac
foto: Društvene mreže

REČI BILJANINE MAĆEHE

Sam način na koji su pronađena tela pokojne Biljane i njenog supruga podjednako je bizaran. O detaljima iz života ove žene za Objektiv je pričala njena maćeha Stojanka J.

– Biljana nam je rekla da ide u jedan manastir i mi smo je čekali da se vrati. Kada je nije bilo, počeli smo da je tražimo. A onda je u nedelju, u šest sati, njena najstarija ćerka dobila poruku od nekog Aleksandra iz sela Slavujevac da je ono što tražimo u štali gde smo nekada čuvali životinje. Tamo smo pronašli njeno telo. Već je počelo da truli. Pored nje su bili prazna bočica i nož. Kažu da se otrovala ili ju je možda taj neko otrovao. To će policija da utvrdi pošto je meni jako sumnjivo kako je iko mogao da zna gde je – počela je svoju ispovest za Objektiv Biljanina maćeha Stojanka.

ROĐAK UMRO NA SAHRANI

Inače, na samoj Biljaninoj sahrani, na Vidovdan, preminuo je jedan njihov rođak od 70 godina. A novi šok usledio je kada su se vratili u porodičnu kuću.

– Vraćamo se, kad tamo policija. Rekoše da u podrumu postoji neko bure u kome je pronađena lobanja i ostaci nekog tela. Sada ispada da je to Ivan i da je njegov leš tu tri godine. Znam tačno koje je to bure, pošto sam ja pomogla Biljani da oko njega stavimo malter. Nisam imala pojma šta je unutra i zaboravila sam na to – kaže Stojanka.

Šokirana žena za naš list dodaje da je zeta Ivana poslednji put videla 6. maja 2019. godine, na Đurđevdan.

– Došao je na nedelju dana tada iz Rusije i rekao da će uskoro ponovo doći, na godišnjicu smrti mog supruga, Biljaninog oca. Čekali smo ga, ali nije došao. Biljana je rekla da je u Rusiji, a deci je branila da ga zovu, pričala im je da će da plače jer je daleko, pa se zato samo ona čuje sa njim.

(Espreso / Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.