Drama u Nišu ne jenjava! Svi traže Nenada! Otišao je po badnjak i nestao!
Foto: fonet/eleksandar stojanović

nestao u snežnoj mećavi

Drama u Nišu ne jenjava! Svi traže Nenada! Otišao je po badnjak i nestao!

I danas je nastavljena intenzivna potraga za nestalim Nenadom R. (33) iz niškog naselja Gornji Komren, koji je u petak krenuo sa bratom i prijateljima da poseče badnjak, ali se u dubokom snegu izgubio u šumi kod sela Hum. Trojica prijatelja su se u petak bezbedno vratili kućama, ali ne i Nenad
Objavljeno:

Danas za Nenadom tragaju 33 niška žandarma, i po šest vatrogasaca-spasilaca i niških policajaca. Za Nenadom tragaju i njegov brat, rođaci, prijatelji i meštani Gornjeg Komrena i Huma.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Nenad je sa rođenim bratom M. R. (36) i prijateljima B.I. (49) i S.I.(38) krenuo po badnjak, ali ih je uhvatila snežna mećava.

- Oni su traktorom krenuli po badnjake, ali su se oko 3 časa javili porodicima da su zavejani i da ne mogu da se probiju do sela. Posle toga je sa njima izgubljen svaki kontakt. Policija je u petak počela intenzivnu potragu za njima, ali su se oni kasnije javili telefonom da su se sklonili u neku vikendicu. Nenad nije hteo više da čeka da se nevreme smiri, nego je ujutru sam krenuo ka selu. Iako su ga brat i prijatelji upozoravali da to ne čini, on je na svoju ruku odlučio da s probije do sela. Njih trojica su ispričali da su jedva uspeli da se probiju kroz duboke namete, i da su negde morali i da puze kroz sneg - saznaje Blic od izvora u niškoj policiji.

(Espreso.co.rs / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.