Snežana Divac: Pokojni Luka Jovanović mi je dolazio 3 puta u san! (FOTO) (VIDEO)

slučaj kantrimen

Snežana Divac: Pokojni Luka Jovanović mi je dolazio 3 puta u san! (FOTO) (VIDEO)

Supruzi Vlada Divca imala košmarne snove, njegov otac dobijao čudne pozive telefonom
Objavljeno: 13:21h

Slučaj "kantrimen" potresao je celu Srbiju, a Marko Milićev na kraju je osuđen na 4,5 godine zatvora zbog izazivanja saobraćajne nesreće na Brankovom mostu u kojoj je tragično nastradao Luka Jovanović. Zašto je Marko Milićev nagrađen, a ne kažnjen presudom za ubistvo mladića? (FOTO) (VIDEO) Automobil koji je vozio Milićev često je u medijima dovođen u vezu sa Snežanom Divac, a nakon što je pre nekoliko dana otac stradalog Luke, Bojan Jovanović prilikom gostovanja u emisji "Život priča" na Prvoj televiziji, ispričao da je supruga Vlade Divca htela da ga poseti, Sanja Jovanović - maćeha ubijenog Luke odlučila je da za Blic ispriča detalje tog susreta. Preko zajedničke poznanice Snežana je zatražila susret, a sa njom se našla Bojanova supruga Sanja. Ona je ispričala da je to bilo sredinom novembra, četiri meseca nakon Lukine smrti, kada je zajednička poznanica obavestila da Snežana želi nešto da prenese Lukinom ocu. Kako je Bojan tih dana bio psihički loše, supruga je rekla da će se ona naći sa Divčevom.

Susret se ubrzo dogodio, jer je Sanju Jovanović zanimalo kakvu poruku ima Divčeva. - Nisam htela da budem zaslepljena dešavanjima, želela sam da je čujem. Sa vrata mi je rekla: Mislila sam da će ovo biti lakši susret - ispričala je Sanja početak posete. Nakon toga Snežana je izjavila saučešće i počela da govori o učestalim snovima. - Rekla mi je da je Luku sanjala tri puta i da joj se poslednji put Luka obratio rečima: "Ja sam spreman za gore, ali se brinem za svog oca. Poruči mu da za života napravi igru koju smo igrali u mom detinjstvu". To je ujedno i bila poruka koju je htela da prenese Bojanu - rekla je Sanja.
Nakon toga Divčeva je rekla da će tužiti medije koji su je dovodili u vezi sa automobilom koji je usmrtio Luku, te da će od novca ostnovati fond u sećanje na njega. - Otvoreno sam joj rekla da ne mogu ništa da tvrdim bez dokaza, ali da mnogo toga ukazuje na to da ona ima neke veze sa našom tragedijom. Previše je slučajnosti. Odgovor je izostao, a prilikom odlaska poklonila mi je knjigu "Putovanje Duše" koja je bila namenjena Bojanu - završila je Sanja Jovanović. U samoj emisiji "Život priča" otac nastradalog dečaka detaljno je govorio o nesreći koja se dogodila, o samoj istrazi, a u emisiji su učestvovali i Lukini drugovi koji su bili sa njim te kobne večeri. On je govorio da je dobijao neke informacije o istražnom postupku, ali i da razume da nisu mogli sve da mu kažu.
Mup.rs
Zajedno sa suprugom kupio je broj telefona, na predlog SUP, koji je saopšten javnosti kako bi svi koji imaju bilo kakve informacije mogli da im se jave. Tada je usledio jedan čudan poziv, koji je počeo sa "zakunite se da ovaj broj nećete dati policiji": - Ta osoba je tražila da nikako ne dajemo njegov broj i izjavio je da obratimo pažnju na to, da je to Marko i rekao je neki broj telefona 064 i tako dalje. U tom trenutku nismo to shvatali kao neku preteranu informaciju, mislim da smo je podelili sa SUP ali nisam siguran - rekao je Bojan. U trenutku tog poziva Lukina porodica, ali ni javnost nisu imali informaciju da je vozač "kantrimena" Marko Milićev. Celu emisiju "Život priča" možete pogledati ovde. (Espreso.co.rs / Izvor: Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.