POZNATO STANJE MUŠKARCA IZBODENOG U NIŠU: Ranio ga bivši muž njegove bivše žene!
ilustracija, Foto: Petar Lazović

haos

POZNATO STANJE MUŠKARCA IZBODENOG U NIŠU: Ranio ga bivši muž njegove bivše žene!

Pod stalnim je nadzorom neurohirurga, a na osnovu njegovog zdravstvenog stanja biće donošene i odluke o daljem toku lečenja

Objavljeno:

Pacijent Ž.R. (36) iz Niša, primljen je u UC UKC Niš sa ubodnim ranama u predelu vrata, glave i levog ramena.

Zbog delikatnosti povrede glave, pacijent je hospitalizovan ne Klinici za neurohirurgiju.

Muškarac je u ovom momentu hemodinamski stabilan, svestan, komunikativan, sa prisutnom slabošću desne strane tela. Primenjuju se sve dijagnostičke i terapijske procedure.

Pod stalnim je nadzorom neurohirurga, a na osnovu njegovog zdravstvenog stanja biće donošene i odluke o daljem toku lečenja.

Podsetimo, Nišlija Ž. R. (36) teško je povređen juče oko 15.30 časova ispred svoje kuće u Ulici Ljubomira Nikolića u ovom gradu kada ga je više puta izbo njegov vršnjak N. N.

Prema nezvaničnim saznanjima, Ž. R. je bivši suprug napadačeve žene, pa se sumnja da je baš to motiv krvavog obračuna.

Kako se saznaje, ona je pozvala policiju nešto posle 15 sati i zatražila pomoć navodeći da njen bivši partner preti da će ubiti i nju i njenu porodicu i Ž. R.

Policija je odmah po prijemu poziva izašla na lice mesta i zatekla teško povređenog čoveka kako leži na betonu ispred svoje kuće.

1 / 5 Foto: Zorana Jevtić

Napadač je već bio pobegao, ali ga je intenzivnom akcijom policija pronašla i uhapsila pod sumnjom da je izvršio ubistvo u pokušaju.

Kako je saopštila policija, brzom i efikasnom akcijom, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Nišu uhapšen je N. N. (36) iz Niša neposredno nakon što je, kako se sumnja, izvršio krivično delo ubistvo u pokušaju.

N. N. se sumnjiči da je danas, u ulici Ljubomira Nikolića, nakon verbalne rasprave nožem naneo ubodne rane tridesetšestogodišnjem muškarcu, koji je prevezen u Klinički centar Niš.

Osumnjičenom je po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Nišu određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden ovom tužilštvu.

Bonus video:

01:15

Tuča medveda u Rusiji

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.