PECAO JE NA ŠUMARIČKOM JEZERU, A NJEGOV "ULOV" ŠOKIRAO JE SVE: Mladić je otkrio DETALJE ovog neobičnog DOGAĐAJA!
Ilustracija, Foto: Nebojša Mandić

NENADANI "ULOV"

PECAO JE NA ŠUMARIČKOM JEZERU, A NJEGOV "ULOV" ŠOKIRAO JE SVE: Mladić je otkrio DETALJE ovog neobičnog DOGAĐAJA!

On objašnjava da je do sada pronalazio mnoštvo metaka, motora koji su mogli da se upotrebe...

Objavljeno:

Mladić M. V. je pecajući magnetom na Šumaričkom jezeru u Kragujevcu "ulovio" kesu punu oružja. Kako opisuje neobični doživljaj za Telegraf, on je tog dana otišao na reku oko 13 sati i zabacio štap sa magnetom. Tada je naišao na neverovatan "ulov".

- Izvukao sam kesu u kojoj nisam znao šta se nalazi, ali kako sam je privlačio ka sebi, iz nje je ispala bomba i pala mi pored nogu, baš sam se uplašio. Pored bombe u kesi se još nalazio pištolj, šaržer i oko sto metaka - objašnjava mladić za Telegraf.rs.

On ističe da je odmah pozvao policiju, nakon čega im je ispričao ceo događaj.

- Policija se šokirala. Rekli su da se odmah udaljim od bombe, a nakon pola sata su stigli sa deminerima. Sačekao sam ih sa prolaznikom koji je bio pored mene sve vreme do njihovog dolaska - kaže mladić.

Ilustracija
Ilustracijafoto: RINA

Naime, on je počeo da peca magnetom pre šest meseci, kako kaže, to radi iz radoznalosti i zabave.

- Svašta sam nalazio. Ni sam ne znam količinu gvožđa koju sam pronašao na ovaj način, čak sam uspeo da izvučem i sidro - govori M.V.

On objašnjava da je do sada pronalazio mnoštvo metaka, motora koji su mogli da se upotrebe, ogromne količine gvožđa, ali da mu je ovo najdraži i najvredniji ulov.

- Obradovao sam se što sam ovo sve našao, video sam na internetu da ljudi svašta nalaze i imao sam želju da i ja nađem nešto vredno, što se i dogodilo - zaključuje mladić.

(Espreso / Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.