ESPRESO SAZNAJE! Čovek koji je preminuo u restoranu brze hrane u Vlajkovićevoj ulici je novinar Predrag Jeremić
Ilustracija, Foto: Emilija Jovanović, Printscreen

OTKRIVAMO!

ESPRESO SAZNAJE! Čovek koji je preminuo u restoranu brze hrane u Vlajkovićevoj ulici je novinar Predrag Jeremić

A kako je za Espreso portal rekao radnik poznator restorana brze hrane u Beogradu, Predrag Peca Jeremić bio je stalna mušterija

Objavljeno: 11:41h

U restoranu brze hrane u Beogradu u Vlajkovićevoj ulici jutros je pozlilo čoveku (60), a kako saznaje portal Espreso u pitanju je novinar Predrag Peca Jeremić .

Hitna pomoć došla je po pozivu zaposlenih u restoranu brze hrane, ali je nakon nekoliko pokušaja reanimacije, konstatovala smrt.

Na teren je izašla i policija jer je smrt usledila na Javnom mestu.

Kako je za Espreso portal rekao radnik restorana brze hrane u Beogradu, preminuli čovek je bio stalna mušterija.

- Sam je tražio da zovemo Hitnu pomoć, pozlilo mu je nakon doručka. Svakog dana dolazi da pojede sendvič, rekli su iz restorana za naš portal.

1 / 7 Foto: Espreso

Podsećamo, Predrag Peca Jeremić radio je na Studiju B, bio je jedan od urednika u listu Glasu javnosti, novinar i kolumnista nedeljnika Grom, kao i listu Kurir. Napisao je i tri dela knjige "Sačekuša".

Predrag Peca Jeremić je kao student Fakulteta političkih nauka u Beogradu daleke 1984. godine počeo da radi u redakciji “Večernjih novosti” i da se kao mlad novinar bavi “škakljivim” temama.

Jeremić se novinarstvom bavio od 1986. godine, te da je prvi tokom devesetih pred kamere doveo ljude iz sveta kriminala.

Predrag Peca Popović
foto: Printscreen

Vrlo brzo je u novinarstvu postao zapažen po reporterskim istraživačkim tekstovima, pričama o političkim i ekonomskim aferama, pričama iz oblasti kriminala, ljudima iz sive zone i kako je govorio, knjiga “Sačekuša specijal – Na olovku opljačkali Srbiju!” je nastala kao prirodni sled događaja s namerom da se neke stvari nikada ne zaborave.

Podsetimo, u restoranu brze hrane u Beogradu u Vlajkovićevoj ulici pozlilo je čoveku (60), nakon čega su prisutni pozvali Hitnu pomoć.

Čoveka su na licu mesta oživljavali, ali on nije davao znake života nakon čega je konstatovana smrt.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.