POJAVIO SE SNIMAK TUČE U KINESKOJ RADNJI NA BANJICI! Dete gledalo muškarca i ženu dok se biju, UZNEMIRUJUĆE (VIDEO)
Slika sa mesta užasa, Foto: Printscreen

jezivo

POJAVIO SE SNIMAK TUČE U KINESKOJ RADNJI NA BANJICI! Dete gledalo muškarca i ženu dok se biju, UZNEMIRUJUĆE (VIDEO)

Iako su komentari pretežno bili šaljivog karaktera, ova situacija ni najmanje nije smešna i mogla je da preraste u nešto mnogo gore, a ukoliko svedočite bilo kom vidu nasilja, nad bilo kim najbolje bi bilo da u tom slučaju pozovete policiju, pre nego što se odlučite da snimite sve

Objavljeno: 10:09h

Na društvenoj mreži Instagram pojavio se nesvakidašnji snimak iz radnje na Banjici u Beogradu, a glavni akteri incidenta su kineski državljani koji i rade u tom objektu.

Naime, kako se može videti na snimku koji je naišao na brojne komentare građana, jedna žena vukla je muškarca za majicu, dok je on udarao po rukama da je pusti, a svemu tome prisustvovalo je i malo dete.

Kako je situacija kulminirala, jedan od prolaznika ušao je u objekat ne bi li smirio situaciju, ali to je prošlo bezuspešno.

Ujednom trenutku bespomoćna žena izgovorila je "policija", a šta je prethodilo ovom incidentu nije poznato.

Iako su komentari pretežno bili šaljivog karaktera, ova situacija ni najmanje nije smešna i mogla je da preraste u nešto mnogo gore, a ukoliko svedočite bilo kom vidu nasilja, nad bilo kim najbolje bi bilo da u tom slučaju pozovete policiju pre nego što se odlučite da snimite sve.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.