SRPKINJU ISKASAPILA ELISA GLISERA: Novinarka ispala iz čamca i pala na propelere!

TRAGEDIJA U FRANCUSKOJ

SRPKINJU ISKASAPILA ELISA GLISERA: Novinarka ispala iz čamca i pala na propelere!

Tokom test vožnje glisera, na festivalu nautičke u Kanu, novinarka Jelena Krašić ispala iz čamca i pala na propelere motora koji su je iskasapili i ubili na mestu
Objavljeno: 22:30h

Novinarka Jelena Krašić iz Novog Sada poginula je u Kanu kada je ispala iz čamca i pala na propelere motora, koji su je usmrtili na mestu. Nesreća se dogodila 12. septembra, tokom test vožnje čamca za vreme održavanja nautičkog festivala. Novinarka je ispala iz glisera kada je veliki talas udario u njega, izbacivši dvojicu muškaraca sa kojima je plovila u vodu. Par trenutaka kasnije ispala je i ona, ali ju je nesrećnim slučajem voda odbacila direktno na motore, čije su je elise iskasapile i ubile na mestu.

Prema navodima francuskih medija, nesreća se dogodila tokom test vožnje gumenog glisera tipa "Kantijeri Magacu MX-12" kojim je upravljao Jelenin kolega, takođe novinar iz Srbije. Evropski mediji navode dve verzije nesreće. Prema prvoj, Krašićeva je sama iskočila iz čamca, najverovatnije iz straha pošto je talas zbacio njene saputnike. I druga, po kojoj su opasan manevar i talas prevrnuli čamac, pod čije motore je ona podletela. Istragu u vezi sa nesrećom sprovodi policija Francuske. (Epreso.rs / Izvor: Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.