MILAN IZ ŠAPCA NIKADA NIJE PRONAĐEN! Nestao je pre 2 godine pod ČUDNIM okolnostima, ne zna se da li je živ ili ne
Milan Mišković, Foto: Nestali Srbija

POTRAGA I DALJE TRAJE

MILAN IZ ŠAPCA NIKADA NIJE PRONAĐEN! Nestao je pre 2 godine pod ČUDNIM okolnostima, ne zna se da li je živ ili ne

Otac je nedugo nakon nestanka sina izvukao poslednji listing poziva

Objavljeno:

Nestanak i pronalazak Splićanina Mateje Periša za kojim se tragalo tačno 139 dana ili pet meseci, podsetio je javnost na slučaj Milana Miškovića koji je nestao pre nešto više od dve godine.

Milan Mišković iz Šapca nestao je 16. marta 2020. na Dunavu u Slankamenu, i od njega do danas nema ni traga ni glasa. On je tog dana nestao sa Ilijom Đokićem (26) čije je telo pronađeno oko mesec dana kasnije, a poslednji put su viđeni kako isplovljavaju u čamcu na Tisi.

Telo Ilije Dokića je pronađeno posle 26 dana, a šta se tačno desilo kobnog dana i dalje je misterija. Otac nestalog mladića, Dejan Mišković ispričao je ranije za medije da je nelogičnosti u ovom slučaju mnogo, a neke indicije pokazuju da je njegov sin možda i dalje živ.

- Prvi, veoma bitan detalj je taj što pokojni Ilija Đokić, Milanov drug, nije imao čist dosije, a moj Milan je bio čist kao suza. Bio je dečko za primer, nije konzumirao nikakve psihaktivne supstance. Živeli smo zajedno, i nikada ništa nije sakrio od mene - rekao je otac Dejan.

1 / 3 Foto: Društvene mreže

On je nedugo nakon nestanka sina izvukao poslednji listing poziva.

- Ustanovljeno je da postoji jedan broj koji meni nije poznat, a koji ga je poslednji zvao. U pitanju je postpejd broj, koji je zaveden pod određeno ime i prezime. Taj poziv njemu je upućen posle samog prelaska Dunava, kada je i krenula oluja.

Inače, Milanov telefon davao je signal još mnogo nakon nestanka. Nestali su oko 10 ujutru, a signal je imao sve do 22 sata istog dana. Telefon je prema očevim rečima možda mogao da definitivno pokaže njegovu lokaciju.

- Ima tu još mnogo sumnjivih stvari. Jedan drug je našao čamac, drugi živi baš u blizini tog broja koji ga je zvao neposredno pre tragedije.

Milan do dan danas nije pronađen

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.