PEVAČ TVRDI DA SE NE SEĆA KOBNOG ČINA: Isplivali NAJNOVIJI detalji JEZIVOG incidenta u KRAGUJEVCU
Ilustracija, Foto: Printscreen/Facebook/M.S.

INCIDENT

PEVAČ TVRDI DA SE NE SEĆA KOBNOG ČINA: Isplivali NAJNOVIJI detalji JEZIVOG incidenta u KRAGUJEVCU

Miloš S. se za sada tereti za pokušaj teškog ubistva i napad na službeno lice

Objavljeno: 22:25h

Pevač Miloš S. (39) koji je u subotu uveče posle nastupa u jednoj Kragujevačkoj kafani izbo kolege iz benda O.G. (22) i A.K. (39) u policiji je navodno ispričao da se napada ne seća.

Podsetimo, jezivi napad dogodio se ispred lokala u kome je bend svirao.

Navodno, motiv sukoba bila je svađa oko bakšiša, pa je vidno pripiti Miloš S. otišao do automobila, uzeo nož i napao kolege. On ih je, kako je saopšteno, ubadao po leđima i grudima, a A.K. je izvađen bubreg.

Branio se

- Ničega se ne sećam. Celo to veče mi je u magli, bio sam mnogo pijan - navodno je rekao osumnjičeni pevač posle hapšenja policajcima koji su ga savladali.

Izvor Kurira kaže da je alkotestiranjem i utvrđeno da je osumnjičeni Miloš S. bio pijan u vreme izvršenja zločina.

- On je na sve načine pokušavao da se opravda i objasni da nije želeo da naudi povređenim mladićima - rekao je izvor i dodao da se ranjeni oporavljaju u bolnici.

Pevač je, kako smo već pisali, posle hapšenja odveden u Klinički centar u Kragujevcu na pregled, a tamo je nastavio da pravi haos.

1 / 7 Foto: Profimedia

- On se dosetio da bi mogao da pobegne policiji, pa je sa sve lisicama na rukama počeo da beži. Na svu sreću savladali su ga policajci, ali je i tada nasrnuo na jednog službenika MUP i lakše ga povredio - kaže izvor Kurira i dodaje:

- Miloš S. se za sada tereti za pokušaj teškog ubistva i napad na službeno lice. Pevaču je određeno zadržavanje do 48 sati i očekuje se da on bude saslušan u Višem tužilaštvu u Kragujevcu.

Prijatelji u šoku

Prijatelji uhapšenog Miloša S. ranije su izjavili da ne mogu da poveruju da je on napao kolege.

- On se bavio pevanjem, ali je radio i u jednoj firmi. Poznat je po pevanju tužnih ljubavnih pesama, a inače je miran i fin mladić. Svi smo u šoku - rekli su prijatelji.

Antrfile

Čudan status Koji sam ja indijanac

Interesantno je da je Miloš S. nekoliko sati pre nego što je izbo kolege na svom Fejsbuk profilu objavio neobičan status. On je napisao "koji sam ja indijanac" iznad slike na kojoj je navedeno " Prvi sat nakon ustajanja se ne priča". - Tek sada nećeš da pričaš - napisao mu je jedan prijatelj posle hapšenja.

Bonus video:

25:40

CENTRALNI DNEVNIK 16.05.2022.

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.