"POSTALA JE PSIHIČKI LABILNA" Tereza koja je UBILA muža TESTEROM smeštena u ZATVORSKU PSIHIJATRIJU
Srđan i Tereza Perić, Foto: Facebook

horor!

"POSTALA JE PSIHIČKI LABILNA" Tereza koja je UBILA muža TESTEROM smeštena u ZATVORSKU PSIHIJATRIJU

To što je ona počinila jednostavno se kosi sa zdravim razumom i smatram da će zbog evidentnih psihičkih problema kaznu "služiti" u bolnici

Objavljeno:

Zrenjaninka Tereza Perić (46), osumnjičena da je nožem ubila supruga Srđana Perića u porodičnoj kući pa ga potom isekla motornom testerom i njegove genitalije i delove nogu kuvala u loncu na šporetu, primljena je na odeljenje psihijatrije zatvorske bolnice nezvanočno saznaje "Blic".

Kako nam priča izvor upoznat sa tokom istrage, ona će tamo verovatno provesti i celu kaznu, koliko god joj Viši sud odredi za ovaj gnusni zločin.

- To što je ona počinila jednostavno se kosi sa zdravim razumom i smatram da će zbog evidentnih psihičkih problema kaznu "služiti" u bolnici. Ona jednostavno nije za bilo kakvu socijalizaciju i mešanje sa ostatkom populacije u zatvorskoj jedinici - smatra naš sagovornik.

To je za "Blic" potvrdila i njena prijateljica koja kaže da Tereza inače nije bila konfliktna ličnost, da nije drugim ljudima stvarala probleme, ali da je definitivno bila najgora za svoju porodicu.

- Poznajemo se još od detinjstva i tada smo se još i nekako družile ali kako je bivala starija udaljile smo se jedna od druge jer je postala psihički labilna. Ne čudi me to uopšte jer joj ni majka nije bila baš uvek pri čistoj svesti i isto je bila problematična. Verovatno je to delimično uticalo i na nju pa je počela da se ponaša kao majka i bila dobra svima sem svojim najmilijima - priča naša sagovornica.

Zrenjanin, Srđan Perić
foto: Facebook

Ističe i da je velika greška što Terezu niko nije shvatao ozbiljno bez obzira na to što je skoro mesec dana pričala kako će ubiti supruga.

- Tim ljudima kojima je to pričala nije bio dovoljan znak ni kada je suprugu zapalila krevet da je prijave i da njene pretnje shvate ozbiljno. Da je neko reagovao, možda ne bi ni došlo do ovakve tragedije. Jako mi je žao dece koja će sada nositi tako strašan teret i beleg - kaže Terezina prijateljica.

Tužilaštvo: Biće danas saslušana

Povodom ove strašne tragedije oglasilo se i zrenjaninsko Više javno tužilaštvo saopštenjem za medije koje je potpisao vršilac funkcije višeg javnog tužioca u Zrenjaninu Borislav Miglinski koji je naveo da je osumnjičena zadržana po nalogu tog tužilaštva, zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršila krivično delo teško ubistvo te da će danas biti saslušana u zrenjaninskoj palati pravde.

- Objavljivanje opisa krivičnog dela, sadržaja odbrane osumnjičene ili bilo kog drugog detalja bi ugrozilo, omelo i otežalo vođenje predistražnog i istražnog postupka koji se vodi protiv osumnjičene. Iz tog razloga, Više javno tužilaštvo u Zrenjaninu neće pružati informacije takvog karaktera - ističe se u saopštenju.

1 / 5 Foto: Profimedia

Podsetimo, Ubistvo kakvo Zrenjanin ne pamti dogodilo se u naselju Zeleno polje u ulici Duška Trifunovića, gde je Tereza na smrt izbola svog 42 godine starog supruga Srđana, pa ga isekla motornom testerom i delove njegovog tela skuvala na šporetu.

Bonus video:

19:56

VEČERNJI DNEVNIK 13.05.2022.

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.