BRUKA SRBIJE: Đakon i inspektor pokušali da opljačkaju poštu?!
Foto: Profimedia

kolege u kriminalu

BRUKA SRBIJE: Đakon i inspektor pokušali da opljačkaju poštu?!

Lopovi su uspeli samo da obiju bravu. Po dobijanju opisa i informacija koji automobil su osumnjičeni koristili, policija je započela potragu i blokirala puteve. Petnaestak minuta kasnije automobil je pronađen, kao i osumnjičeni. Nakon toga su privedeni
Objavljeno:

Policijski inspektor iz Užica i đakon jedne užičke crkve u noći između četvrtka i petka privedeni su zbog sumnje da su pokušali da obiju poštu u selu Kremni kod Užica, objavio je „Alo!”.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Kako saznaje ovaj list, po prijavi meštana da je u toku obijanje pošte intervenisala je patrola policije, međutim, na mestu gde su bili vidljivi tragovi obijanja, nije nikog zatekla. Lopovi su uspeli samo da obiju bravu. Po dobijanju opisa i informacija koji automobil su osumnjičeni koristili, policija je započela potragu i blokirala puteve. Petnaestak minuta kasnije automobil je pronađen, kao i osumnjičeni. Prilikom pretresa u vozilu je pronađen alat za obijanje, te su inspektor i đakon odmah privedeni u policijsku stanicu.

Kako se saznaje, dvojica dobrih prijatelja negirali su da su pokušali da obiju poštu, pa su nakon ispitivanja pušteni na slobodu.

Zanimljivo je što nisu hteli da objasne šta će im alat u automobilu i šta su radili na pomenutoj lokaciji.

Prema navodima našeg sagovornika u toku istrage, inspektor i sveštenik su pušteni na slobodu zbog nedostatka dokaza i za sada samo postoji sumnja.

- Policija je reagovala po prijavi građana i po opisu modela automobila. Kako bi se ceo slučaj razjasnio do kraja i eventualno skinula sumnja sa sveštenika i inspektora, uzeta je njihova garderoba, kao i taj alat, koji je poslat na veštačenje, kojim bi trebalo da bude utvrđeno da li tragovi obijanja odgovaraju pronađenom alatu, kao i da li na garderobi osumnjičenih ima metalnih opiljaka koji se podudaraju s vratima pošte - objašnjava sagovornik.

Prema njegovim rečima, tek po završetku veštačenja garderobe i alata znaće se da li su sveštenik i inspektor umešani u pokušaj provale u poštu. Naš sagovornik je dodao da je automobil u kojem su se nalazili sveštenik i inspektor nakon prijave i opisa zaustavljen desetak kilometara od sela Kremna.

(Espreso.co.rs / Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.