Uhapšen POLICAJAC zbog ubistva vođe navijača u NS! Radio kao obezbeđenje kafane!
Foto: Privatna arhiva

klupko se odmotava

Uhapšen POLICAJAC zbog ubistva vođe navijača u NS! Radio kao obezbeđenje kafane!

Vladimir Kezmić (33), policajac iz Novog Sada, uhapšen je zbog sumnje da je kao radnik obezbeđenja "Moje kafanice" u sredu učestvovao u tuči u kojoj su ubijeni pilot Dario Roklicer (29) i jedan od vođa navijača Vojvodine Dragan Jovanović Gidra (26)
Objavljeno:

Pored Kezmića, uhapšeni su takođe članovi obezbeđenja "Moje kafanice" Petar Radović (34) i Mile Nikolić (41), kao i Beograđanin Andrea Čizmić (32) i Borislav Čolović (26) iz Sremske Mitrovice, drugovi nastradalih, zbog učestvovanja u tuči.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Ova hapšenja nastavak su akcije novosadske kriminalističke policije sa načelnikom Sašom Barjaktarevićem na čelu. Podsetimo, prvo je uhapšen osumnjičen za teško ubistvo Stevan Josić (34), zvani Sima Strahota, iz Novog Sada, a nekoliko sati kasnije i Miroslav Knežić, zvani Kimi (32), takođe iz Novog Sada, koji se sumnjiči da je vozio Stevana i krio ga u svom stanu.

ISTRAGA SVE OTKRILA Ubica i vođa navijača se znaju od ranije! Evo zbog čega je na smrt pretučen Gidra! (FOTO)

foto: Facebook, Dragan Jovanović

Kako saznaje Kurir, uhapšeni Kezmić trenutno je policajac u Srbobranu.

- Kezmić je prvobitno radio u jedinici interventne policije. Nakon saznanja da povremeno radi kao obezbeđenje lokala, prebačen je kao običan policajac u policijsku ispostavu u Srbobranu. Međutim, on je nastavio sa obezbeđivanjem klubova, pa je čak otišao toliko daleko da se po gradu pričalo da je nedavno sa još trojicom otvorio jedan kafić u Bulevaru cara Lazara - kaže jedan od policajaca i dodaje:

MOM BRATU SU SLOMILI SVAKU KOST U LOBANJI, UŠI SU MU POPUCALE: Sestra ubijenog navijača šokirala javnost! (FOTO)

- I sam se pohvalio na svom Fejsbuk profilu pošto kači samo reklame svog lokala, a na fotografijama se može videti i da je ovaj pripadnik MUP istetoviran kao najveći kriminalac. Zato se slažem da sve takve treba skloniti iz službe.

(Espreso.co.rs / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.