UŽAS KOD TRSTENIKA! Sveštenik seksualno zlostavljao bratanca od 2 godine
Foto: Profimedia

horor nad detetom

UŽAS KOD TRSTENIKA! Sveštenik seksualno zlostavljao bratanca od 2 godine

Đakon, koji je u to vreme bio i nastavnik veronauke u trsteničkoj osnovnoj školi, optužen je da je zlostavljao sina svog starijeg brata
Objavljeno: 11:05h

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Prema navodima optužnice, grubo seksualno zlostavljanje počelo je polovinom aprila 2014. godine i trajalo je osam meseci, skoro svake nedelje koju je mali V. S. provodio u Parohijskom domu, gde je optuženi stanovao.

BACILI SU U SENKU I ZEMUNCE: Sve tajne najmoćnijeg klana u Srbiji, surčinskog klana! (VIDEO) (FOTO)

"Bratanca je viđao pošto bi ga otac dovodio u posetu i ostavljao na ručku. Jezive stvari koje je mališan tamo doživljavao otkrivene su postepeno, nakon što je dečak sve češće pričao majci o čudnim stvarima koje mu stric zapravo radi", naveo je VOICE.

ISPOVEST MIGRANTKINJE koja ledi krv u venama: Ishabana fotografija koju čuva blizu srca krije TRAGEDIJU (FOTO)

foto: Shutterstock

Dečak je majci govorio kako ga "čiča presvlači", ali i da su se zajedno tuširali, gde je sveštenik zatražio od dečaka da mu sapunja određeni deo tela, kao i da ga je dodirivao po guzi. Isto to dečak je prepričao i psiholozima i psihijatrima koji su ga veštačili.

Dečakova majka je pre dve godine pokrenula parnični postupak protiv sveštenika, rođenog brata njenog bivšeg muža, a suđenje je završeno prošle sedmice, kada je D. S. osuđen zbog nasilja u porodici.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.