PORUČIO DRŽAVI DA JE JAČI OD INSTITUCIJA? Vođa huligana se slikao u UNIFORMI POLICIJE! (FOTO)
Foto: Mitrovica.info

samo bahato!

PORUČIO DRŽAVI DA JE JAČI OD INSTITUCIJA? Vođa huligana se slikao u UNIFORMI POLICIJE! (FOTO)

Veliku pažnju lokalne javnosti, pre desetak dana, izazvao je incident u kojem je grupa huligana pretukla maturanta mitrovačke gimnazije U. S.
Objavljeno: 12:26h

Uroš se uspešno oporavlja, barem kada su u pitanju fizičke posledice, dok će period oporavka od onih drugih, psihičkih trauma, trajati mnogo duže.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Inače, Uroš je odličan učenik završne godine mitrovačke Gimnazije, a kako smo saznali u ovoj obrazovnoj ustanovi, reč je o mirnom i čestitom detetu, za kojeg se ne vezuju nikakve mrlje, a kamoli disciplinski prekršaji.

S druge strane, banda maloletnika koju predvodi mlađi punoletnik, 19-godišnji N. M., pored ovog učinjenog dela, iza sebe ima i čitav niz prekršaja, pa i nasrtaja na sugrađane, mahom ljude koji im i nisu poznati, a slučajno su se zatekli na ulici u trenutku prolaženja članova ove prestupničke skupine.

NIKAKVA KAZNA ZA DEČAKA KOJI JE SPALIO BESKUĆNIKA? Ova vest razbesnela je celu Srbiju!

Navodno je jedna od njihovih žrtava bila i sredovečna žena na koju su nasrnuli pesnicama bez ikakvog povoda. Nažalost, zbog odredbi Zakona o zaštiti ličnosti nismo u mogućnosti da javnosti damo imena ovih huligana, a s obzirom da su maloletnici – ni njihove inicijale.

foto: Mitrovica.info

Ono što posebno iritira javnost je činjenica da je njihov neformalni vođa N. M. na društvenim mrežama delio svoju sliku u policijskoj uniformi, na taj način pokazujući svoju bahatost.

Uputili smo zvaničan zahtev lokalnoj Policijskoj upravi sa pitanjem odakle pomenutom N. M. policijska uniforma i da li je neko od njegovih članova porodice ili familije zaposlen kao policajac, naročito zbog priča koje kolaju gradom da ovim momcima niko ništa ne može jer su im roditelji zaposleni u Ministarstvu unutrašnjih poslova.

Službenica Policijske uprave zadužena za kontakte sa javnošču usmenim putem nam je rekla da je istraga još u toku, te da su nadležni policijski organi upoznati sa svim relevantnim činjenicama oko pomenutih slika, kao i da će javnost biti obaveštena o rezultatima pomenute istrage.

(Espreso.co.rs / Mitrovica.info)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.