NEMCI U ŠOKU! Srbin ubio ženu sa 35 udaraca ČEKIĆEM dok je spavala!
Foto: Ilustracija/Profimedia

stravično!

NEMCI U ŠOKU! Srbin ubio ženu sa 35 udaraca ČEKIĆEM dok je spavala!

Pedesetdevetogodišnji Srbin brutalno je ubio svoju bivšu suprugu (48) dok je spavala, i to sa najmanje 35 udaraca čekićem u lice!
Objavljeno:

Ovaj brutalan zločin dogodio se 18. jula u Nemačkoj, a Srbin će se u januaru sledeće godine konačno naći pred sudom, piše Blic.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Srbin, koji živi u Vilingenu u Nemačkoj, optužen je da je u julu ove godine upao u stan svoje bivše supruge u Ulici Sveti Georgen i na spavanju je ubio čekićem. Telo nesrećne žene pronašla je njena ćerka i odmah je pozvala hitnu pomoć, međutim lekari su mogli samo da konstatuju smrt žene.

Kako pišu nemački mediji, nesrećna žena je u ovom stanu kratko živela sama jer je pobegla upravo od tog bivšeg supruga koji ju je godinama fizički zlostavljao.

foto: Profimedia

Srbin je nakon zločina pobegao u svoj stan u Vilingenu, međutim kada je policija zakucala na njegova vrata zario je sebi nož u grudi!

Muškarac, međutim, nije uspeo da počini samoubistvo i policija ga je hitno prevezla u bolnicu.

Suđenje ubici iz Srbije zakazano je za 13. januar sledeće godine, a Okružni sud je tek nedavno otkrio sve zastrašujuće detalje ovog krvavog pira. Kao motiv zločina navodi se ljubomora.

- Ljubomorni bivši suprug nije mogao da podnese što je njegova bivša žena od nedavno imala novog partnera - pišu nemački mediji.

Presuda ubici biće izrečena 20. februara.

(Espreso.co.rs / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.