STRAVIČNI DETALJI UBISTVA VOĐE NAVIJAČA U NS: Pijan se bahatio po kafani, pa metalnom štanglom nasmrt pretučen!
Foto: Facebook, Dragan Jovanović

Zastrašujuće

STRAVIČNI DETALJI UBISTVA VOĐE NAVIJAČA U NS: Pijan se bahatio po kafani, pa metalnom štanglom nasmrt pretučen!

Iz lokala je pijan dozivao prijatelje da mu se pridruže, govoreći im da ide „naša muzika“. Iako korpulentan, on, međutim, nije delovao spremno za tuču, jer je još patio od posledica ranjavanja - šepao je, bio je poguren, iz ruke mu je virila metalna šipka,
Objavljeno:

Dragan Jovanović (26) poznatiji kao Gidra, osuđivani kriminalac i bivši vođa navijačke grupe „G3“, ubijen je zajedno sa Dariom Roklicerom (29), bivšim bokserom i navijačem Crvene zvezde, takođe odranije poznatom policiji.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Njih je u sredu oko četiri sata izjutra ispred lokala „Moja kafanica” u Novom Sadu metalnom šipkom do smrti tukao radnik obezbeđenja Stevan Josić zvani Sima Strahota (34), koji je uhapšen. Policija traga za ostalim učesnicima tuče.

Uhapšen i saučesnik osumnjičenog za ubistvo navijača!

Kako se nezvanično saznaje, ubijeni Jovanović se pre tuče provodio u obližnjem lokalu u društvu jedne devojke i muškarca.

- Bio je bahat i glasan, urlao je po lokalu i diktirao muziku - navode očevici.

Iz lokala je, prema rečima našeg izvora, pijan dozivao prijatelje da mu se pridruže, govoreći im da ide „naša muzika“. Iako korpulentan, on, međutim, nije delovao spremno za tuču, jer je još patio od posledica ranjavanja - šepao je, bio je poguren, iz ruke mu je virila metalna šipka, a koristio je i štule. Kasnije su prešli u „Moju kafanicu“, gde je u bahaćenju Gidru podržavao i Roklicer, koji je, navodno, tada i započeo tuču. Šta se tačno dešavalo pokazaće istraga, ali prema rečima lekara iz Hitne pomoći, pretučenim mladićima nije bilo spasa.

foto: Facebook, Dragan Jovanović

Ubijeni Gidra je jedan od ljudi iz novosadskog kriminalnog miljea, koji se tokom ove godine često pominjao. Letos je ranjen na plaži Štrand, a teško je ranjen i u septembru ove godine u sačekuši u naselju Grbavica, ispred stana u kojem je živeo.

Tada je napadač koji se dovezao „audijem“ na njega ispalio rafal iz „kalašnjikova“, meci su ga pogodili u desnu potkolenicu, desnu butinu, levo koleno i desnu nadlakticu, a zadobio je i prelom desnog ramena. Gidra je pre toga letos ranjen u navijačkom obračunu na Štrandu u nogu, a tada je policiji ispričao da je pucao u samog sebe, i to slučajno.

Protiv njega je bilo podneto 38 krivičnih prijava, od kojih su neke za najteža krivična dela, kao što su držanje u zatočeništvu, silovanje, prodaja droge, napad na policiju i druge, a dva puta je robijao. Teretili su ga da je pucao na čoveka u punom gradskom autobusu, dok je u sačekuši ranio mladića u Futogu, a ranio je i pripadnika obezbeđenja jedne novosadske diskoteke. Roklicer je poznat organima gonjenja zbog krađa i uslovno je osuđen zbog tih krivičnih dela.

(Espreso.co.rs / Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.