ESPRESO U STANU DARKA KOSTIĆA! Zatekli smo HAOS, tu je držao mladića kao TAOCA (FOTO)
Darko Kostić, Foto: Damir Dervišagić

ŠOKANTNO

ESPRESO U STANU DARKA KOSTIĆA! Zatekli smo HAOS, tu je držao mladića kao TAOCA (FOTO)

Darko Kostić ostaje u pritvoru 48 sati

Objavljeno: 23:15h

"Stalno je bilo incidenata, jako je agresivan, dovodio je tu razne u stan, nismo mogli da živimo od njega".

Ovako su za portal Espreso komšije kreatora Darka Kostića opisale život sa njim u susetstvu. Ono što ih je sinoć uznemirilo jeste dolazak policije po prijavi devetnaestogodišnjeg mladića, koji je kako je sam izjavio bio talac kreatora.

Darko Kostić
foto: Espreso

Beogradska policija je po prijavi došla u stan Kostića, gde je zatekla njega i žrtvu koja je poslata na toksikološke analize, dok je kreator završio u pritvoru na 48 sati.

Ekipa Espresa ispred ulaza u stan na Starom gradu zatekla je stanodavca koji nam je kratko rekao da je brava stana zamenjena, kao i da je sve izbačeno iz njega.

Kako smo mogli da vidimo u objektu gde je navodno Kostić pravio neprijatne scene, nalazi se lutka za kreacije, vaze upakovane u foliju, crvene zavese, kao i go parket.

Ovaj stan je u vlasništvu moje žene. Brava je promenjena, sve je izbačeno, on je ovde živeo oko godinu dana. Plaćao, nije plaćao, nije bitno. Nije bilo drugih incidenata sem ovog. Pozvale su me komšije dosao sam i promenio bravu", rekao je za portal Espreso stanodavac.

Podsetimo, Š. H. (19), poznat pod umetničkim nadimkom Emis Emil prijavio je da ga je modni kreator Darko Kostić drži kao taoca u stanu u centru Beograda i pretio mu da će da ga ubije, nakon čega je policija privela kreatora.

1 / 7 Foto: Espreso

Međutim, ovo nije prvi put da Darko Kostić ima problema sa zakonom.

Podsetimo, Darko Kostić uhapšen je i 22. juna 2018. po prijavi maloletnika L. J. (16), koji je modnog kreatora optužio da ga je polno uznemiravao i podmetnuo mu ilegalni preparat za potenciju. Kostić se tereti i za polno uznemiravanje Šefkija Bajramija, kao i za nedozvoljeno držanje opojne droge i omogućavanje uživanja opojnih droga. Bajrami je Kostića optužio da ga je on napastvovao u stanu, nakon što je on došao kod njega zbog kokaina.

On je prošle godine u junu mesecu osuđen na godinu dana kućnog zatvora sa elektronskim nadzorom, odnosno, nanogicom.

Kako se navodi, Kostić će sutra biti saslušan kod tužioca.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.