VEZAO MU RUKE KANAPOM I DAO MU JE NEKU BELU SUPSTANCU? Jezivi detalji hapšenja Darka Kostića
Darko Kostić, Foto: Vladimir Šporčić

STRAŠNO!

VEZAO MU RUKE KANAPOM I DAO MU JE NEKU BELU SUPSTANCU? Jezivi detalji hapšenja Darka Kostića

Sve se to dogodilo, kako tvrdi čovek koji je primio poruku i slučaj prijavio policiji, noćas na opštini Stari grad u samom centru Beograda

Objavljeno: 10:00h

Beogradski mediji objavili su da je modni kreator Darko Kostić ponovo uhapšen, nakon što ga ga je sinoć policiji prijavio jedan mladić koji je nadležnima rekao da mu je prijatelj javio da ga pomenuti Kostić drži zatvorenog u špajzu i preti mu ubistvom.

Muškarac koji se beogradskoj policiji predstavio kao N.N. pozvao je broj 192 noćas u 2.40 sati i prijavio da je na mobilni telefon dobio poruku od prijatelјa Š. H. (19) koji mu je napisao da ga je poznati modni kreator Darko Kostić (42), zatvorio u ostavu i pretio da će ga "ubiti"!

Sve se to dogodilo, kako tvrdi čovek koji je primio poruku i slučaj prijavio policiji, noćas na opštini Stari grad u samom centru Beograda, u Dobračinoj ulici.

Policijski službenici iz stanice Stari grad odmah su reagovali na poziv i u stanu kreatora pronašli mladog muškarca koji im je rekao da je Kostića upoznao preko aplikacije za LGBT "Grindr", a zatim došao kod njega u stan.

1 / 5 Foto: News1/Vladimir Sporčić

On je policiji navodno rekao i da mu je kreator dao da konzumira supstancu bele boje, najverovatnije neku vrstu droge, nakon čega mu je kanapom vezao ruke, stavio duksericu preko glave i zatvorio u ostavu.

Mladić je ispričao i kako se spasao - iskoristio je nepažnju kreatora i izašao iz stana. Policija je u pomenutom stanu zatekla Kostića i dovela ga u policijsku stanicu.

Mladić je prevezen na VMA, na odelјenje toksikologije, a istragu u slučaju vodi ta stanica u centru Beograda.

Podsećamo, modni kreator Darko Kostić nalazi se u kućnom zatvoru pod elektronskim nadzorom od juna prošle godine, kada je osuđen na godinu dana zbog polnog uznemiravanja maloletnika i držanja droge za ličnu upotrebu.

(Espreso / B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.