Barbarini drugovi danas na poligrafu u policiji!
Foto: Večernje novosti

Nakon anonimnog pisma

Barbarini drugovi danas na poligrafu u policiji!

Ova mera usledila je nakon anonimnog pisma koje su dobili Barbarini roditelji. U njemu se opovrgavaju izjave mladića na osnovu kojih se zaključilo da se radi o nesrećnom slučaju
Objavljeno:

Dvojica sedamnaestogodišnjaka s kojima je, pre nego što je nestala u noći 25. novembra viđena Barbara Vitez (15), idu na poligrafsko ispitivanje, koje će se danas obaviti u senćanskoj policijskoj stanici, objavile su "Novosti".

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Ova mera usledila je nakon anonimnog pisma koje su dobili Barbarini roditelji. U njemu se opovrgavaju izjave mladića na osnovu kojih se zaključilo da se radi o nesrećnom slučaju.

UBIJENE ILI NESTALE? Zašto Srbija ne zna šta se desilo s ovim devojkama? (FOTO) (VIDEO)

U pismu koje su Melinda i Endre Vitez pronašli u poštanskom sandučetu stoji da njihova ćerka nije bila u društvu dvojice, već trojice mladića. Oni su joj navodno prvo sipali drogu u sok i tako omamljenu - silovali i zadavili. Njeno telo su potom bacili u reku.

Kako nezvanično saznajemo, poligrafsko testiranje mladih Senćana trebalo je da se obavi još trećeg dana nakon nestanka devojčice. Međutim, jedan od dvojice očevidaca se razboleo i otišao u bolnicu, pa se čekalo da se oporavi i vrati kući. U međuvremenu su se i roditelji dvojice momaka, koji, inače, nemaju policijski dosije i u svojoj sredini slove za uzorne osobe, saglasili da se poligrafom proveri da li su kobne noći njihovi sinovi govorili istinu. Telo Barbare Vitez još nije pronađeno.

(Espreso.co.rs / Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.