U Barajevu usred bela dana ovaj pas je ustreljen! MOGAO JE I ČOVEK DA STRADA!
Foto: Facebook/Milica Garčević

strava i užas

U Barajevu usred bela dana ovaj pas je ustreljen! MOGAO JE I ČOVEK DA STRADA!

U nedelju oko 11 sati pre podne jedan pas je ranjen u beogradskom naselju Barajevo
Objavljeno: 20:11h

Pas Gara, ustreljen je dok je sa gazdom A.G. šetao pored obližnje njive, u neposrednoj blizini naselja, na svega nekoliko metara od naselja i kuća.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Psa je pogodio metak koji je ispalio jedan od lovaca. Prema rečima M.G. vlasnice ovog psa, pukom srećom nije nastradao čovek ili dete!

- Naš ljubimac je ranjen kad ga je pogodio metak. Čuo se pucanj, on je zacvileo i pao. Naš Gara se bori za život, pod jakim je sedativima i ostao je bez oka!

foto: espreso.co.rs

- Iako se naš ljubimac polako oporavlja i verujemo da će preživeti, rešili smo da ovu priču podelimo s vama jer tim putem veoma često šetamo sa decom.

- Pukom srećom je suprug bio sam sa psom. Tuda inače često šetamo sa decom i psima. Mogao je da nastrada čovek, ili ne daj Bože neko dete! - kaže za Espreso vlasnica ovog psa!

foto: Espreso.co.rs

Prema njenim rečima, pretpostavlja se da je neko od lovaca iz obližnje šume pucao. Ipak, njima se niko nije obratio niti pitao ko je povređen iako su se čuli vapaji u pomoć.

- Niko nam se nije obratio. Moj muž, koji je šetao psa je istrčao na čistinu i nikoga nije bilo, verovatno su čuli da doziva psa i pobegli! - kaže sagovornica Espresa.

(S. T.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.