Nove žrtve manijaka koji devojke poliva KISELINOM!? (FOTO)
Foto: Google street view

čuvajte se!

Nove žrtve manijaka koji devojke poliva KISELINOM!? (FOTO)

Beograđanke su u strahu od manijaka koji poliva devojke kiselinom, a sve se, navodno odigrava na stajalištu na Dorćolu
Objavljeno: 13:18h

Misteriozni manijak koji je prošle nedelje ispolivao kiselinom devojku V. R. na Dorćolu vratio se na mesto zločina, piše Kurir.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Još dve devojke ispolivane su kiselinom na autobuskom stajalištu na Gundulićevom vencu, u trenutku kada je na ulici bilo još nekoliko ljudi.

- Kazale su da je u pitanju mlađi muškarac, visok, mršav i plav. Imao je kapuljaču na glavi, a u trenutku kada ih je polio kiselinom na autobuskom stajalištu je bilo još nekoliko ljudi - kazao je za Kurir izvor iz istrage.

foto: Google street view

On kaže da su devojke počele da vrište i dozivaju pomoć, ali da je napadač uspeo da pobegne pre nego što su prolaznici shvatili šta se dogodilo.

– Na stajalištu je potom zavladala panika, prolaznici su pružili pomoć napadnutim devojkama, a ubrzo je na lice mesta došla i patrola – dodaje izvor.

Iako je prošle nedelje navodno rečeno da je napad na V.R. bio lične prirode, izgleda da je ipak posredi manijak koji napada devojke bez pravila!

MUP Srbije međutim nije potvrdio ove navode.

- Policiji nije prijavljen takav događaj, niti je tačno da su evidentirana četiri slična napada bilo gde u Beogradu. Do sada je jedino 11.12.2016. godine prijavljen napad hemijskim sredstvima, kada je povređena V. R. na Dorćolu, a pripadnici MUP-a intenzivno rade na rasvetljavanju svih okolnosti tog događaja - saopšteno je iz MUP.

(Espreso.co.rs / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.