PRESUDA ZA UBISTVO U RESTORANU DIVAN: Posle žestoke svađe vlasnik UBIO GOSTA, evo koliko će biti iza rešetaka!
Ubijeni Nihad Hamidović, Foto: Facebook

suđenje

PRESUDA ZA UBISTVO U RESTORANU DIVAN: Posle žestoke svađe vlasnik UBIO GOSTA, evo koliko će biti iza rešetaka!

Istom presudom Viši sud osudio je Emira A. (28) na jedinstvenu kaznu zatvora od deset meseci zbog nasilničkog ponašanja i pomoći izvršiocu nakon izvršenog krivičnog dela u saizvršilaštvu

Objavljeno:

Viši sud u Novom Pazaru osudio je danas Adnana Alibašića (42) na jedinstvenu kaznu zatvora od 14 godina zbog ubistva Nihada Hamidovića (23) koje se dogodilo u januaru pre dve godine u restoranu Divan.

Alibašića je proglašen krivim za ubistvo, nedozvoljeno držanje i nošenje oružja i izazivanje opšte opasnosti. Sudsko veće osudilo ga je zbog ubistva na dvanaest ipo, a za preostala dva dela na još dve godine. Jedinstvenom kaznom osuđen je na 14 godina zatvora.

Tokom suđenja utvrđeno je da je između Alibašića, koji je bio vlasnik restorana Divan, i Hamidovića najpre došlo do svađe, a ispred objekta i do tuče.

1 / 4 Foto: Printscreen/Youtube/A1tvNet

Hamidović je dva puta upucan u predelu grudnog koša i preminuo je na putu ka bolnici. U tuči Alibašić je zadobio ubodnu ranu u predelu leđa.

Istom presudom Viši sud osudio je Emira A. (28) na jedinstvenu kaznu zatvora od deset meseci zbog nasilničkog ponašanja i pomoći izvršiocu nakon izvršenog krivičnog dela u saizvršilaštvu.

Više tužilaštvo u Novom Pazaru i branioci osuđenih imaju pravo žalbe.

Bonus video:

00:31

Hapšenje dvojice osumnjičenih za ubistvo Branislava Penčića u Obrenovcu

(Espreso/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.