LEPU MILICU JE UBIO PIJANI VOZAČ: Imao je 1,7 promila, njeno telo letelo je 25 metara!
Foto: facebook/milica riđički

nesreća

LEPU MILICU JE UBIO PIJANI VOZAČ: Imao je 1,7 promila, njeno telo letelo je 25 metara!

Automobila je na nesretnu devojku naleteo dok je prelazila ulicu, i odbacio je 25 metara dalje
Objavljeno: 15:29h

U strašnoj saobraćajnoj nesreći u Čurugu kod Žablja, u četvrtak uveče, poginula je Milica Riđički (20), kada je na nju naleteo automobil dok je prelazila kolovoz i odbacio je 25 metara dalje, u kanal pored puta!

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Vozač je pobegao, a posle dvočasovne potrage, policija ga je identifikovala. Uhapšen je sugrađanin nastradale devojke Borivoje Dolovac (40), osumnjičen da je vozeći pod dejstvom alkohola automobilom usmrtio devojku.

Nesreća se dogodila u četvrtak uveče oko 20.30 na uglu ulica Miloša Crnjanskog i Petra Konjovića. Milica je prelazila kolovoz, kada je na nju naleteo automobil i udario je. Vozač, za koga nezvanično saznajemo da je imao oko 1,7 promila alkohola u krvi, nije se zaustavio, već je nastavio vožnju, ne pruživši pomoć nesrećnoj dvadesetogodišnjakinji.

Milica se od kuće uputila prema autobuskoj stanici, a pretpostavlja se da je nameravala da autobusom ode do obližnjeg Žablja. Već je skoro bila prešla ulicu kada su je, na oko 300-400 metara od rodnog doma, udarila kola.

- Pronađena je sigurno sat posle nesreće, oko 21.30 i to 25 metara dalje od samog mesta nesreće, u kanalu pored puta, dubokom više od metar - priča nam M. G., komšija nastradale devojke.

foto: facebook/milica riđički

- Niko nije video kako se nesreća dogodila, a otkrio je jedan meštanin koji je, razvozeći svoje radnike, na putu ugledao torbu. To mu je bilo sumnjivo, jer okolo nigde nikoga nije bilo. Zbog toga se zaustavio i izašao da proveri, i dok je gledao okolo, u kanalu je ugledao telo devojke.

Odmah je alarmirana policija, koja je krenula u potragu za odbeglim vozačem. Oko 23 sata, Dolovac je pronađen u svojoj kući, a vozilo je bilo u dvorištu.

Automobil je po naredbi višeg javnog tužioca poslat na kontrolni tehnički pregled. Po nezvaničnim saznanjima, vozač je iz neutvrđenih razloga prešao na suprotnu kolovoznu traku, i nije kočio.

Za odbeglog vozača meštani Čuruga kažu da su znali da voli da popije, ali da ga to nije sprečavalo da i u takvom stanju sedne za volan. Njemu je određeno zadržavanje i biće doveden na saslušanje sudiji za prethodni postupak.

(Espreso.co.rs / Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.