POTRESNE REČI SUPRUGE RADNIKA KOJI JE POGINUO U VALJEVU: "Čekaj me na nekom boljem mestu"
Đ.M. (29), Foto: Printscreen/Facebook

tuga

POTRESNE REČI SUPRUGE RADNIKA KOJI JE POGINUO U VALJEVU: "Čekaj me na nekom boljem mestu"

Od poginulog radnika se oprostila i njegova supruga potresnim rečima

Objavljeno:

Rukovalac građevinskih mašina Đ. M. (29) iz Popučaka kod Valjeva poginuo je juče oko osam časova, kada ga je pregazila radna mašina u kamenolomu u Prizejdiću.

Do nesreće je, nezvanično saznajemo, došlo kada je drugi radnik kamenoloma M. B. (53), iz okoline Mionice, upravljajući teškom mašinom unazad, direktno naleteo na Đ. M., preko koga su točkovi prešli, a koji je od teških povreda izdahnuo na mestu.

Po svemu sudeći, nastradali radnik bio je u takozvanom „mrtvom uglu”, zbog čega ga kolega, koji je upravljao unazad mašinom, nije primetio. Odmah je, po pozivu, stigla hitna pomoć mioničkog Doma zdravlja, ali je lekar samo mogao da konstatuje smrt.

đorđe
foto: Printscreen/Facebook

Uz pripadnike policije, nadležnog tužilaštva, uviđaj je obavila i inspekcija Ministarstva rudarstva i energetike. Kamenolom u Prizediću, oko 15 kilometara južno od Valjeva u kom je Đ. M. nastradao, otvoren je pre deceniju i po. U ovom selu, inače, postoje tri kamenoloma.

- U kamenolomu Đ. M. je kao rukovalac građevinskih mašina počeo da radi krajem januara 2018. godine – priča njegov poznanik iz Popučaka za Novosti.

- Bio je, kažu, veoma dobar, vredan i odgovoran radnik. Pre zaposlenja u kamenolomu jedno vreme bio je taksista. Prošle godine se oženio... Bio je veoma dobar drug, omiljen u Popučkama, o njemu svi imaju samo reči hvale. Završio je Tehničku školu u Valjevu. Njegova smrt sve nas je zatekla.

Od poginulog radnika se oprostila i njegova supruga potresnim rečima:

"Srećo moja, žiovte moj hvala ti za sve divne godine provedene. Čekaj me na nekom boljem mestu doći ću i ja nekad. Budi sa anđelima".

(Espreso / Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.