VOZAČ "MERCEDESA" POKOSIO DEVOJČICU (11) U NIŠU, OČEVICI U NEVERICI:"Plakala je, bilo je žalosno slušati"
Ilustracija, Foto: Zorana Jevtić

detalji užasa

VOZAČ "MERCEDESA" POKOSIO DEVOJČICU (11) U NIŠU, OČEVICI U NEVERICI:"Plakala je, bilo je žalosno slušati"

Policija je obavila uviđaj, uzroci nesreće se utvrđuju. Prema nezvaničnim saznanjima, povređena devojčica živi u stambenoj zgradi u neposrednoj blizini mesta udesa

Objavljeno:

Danas se dogodila saobraćajna nesreća u Nišu u kojoj je teško povređena devojčica (11).

Udes se dogodio naočigled brojnih Nišlija s obzirom na to da je ova saobraćajnica jedna od najfrekventnijih u gradu.

- Bio sam na terasi, video sam da devojčica pretrčava kolovoz, ne na pešačkom ali možda samo dva metra pored njega. Vozaču „mercedesa“ je bilo zeleno, ali mislim da je trebao da vozi sporije.

Da je vozio 30 na sat, kola mu ne bi ovako izgledala. Brzo je vozio, devojčicu je odbacio sedam, osam metara. Ne mogu da procenim njen uzrast, mislim da je desetak godina ali sam siguran da je teško povređena, jedva se pomerala, plakala je i bilo je žalosno slušati.

Hitna pomoć je došla za pet minuta, policija za dvadesetak i to je to – kazao je očevidac Senad Hasanović.

1 / 5 Foto: Foto: Emilija Jovanovic

U Univerzitetskom kliničkom centru saopšteno je da se radi o jedanaestogodišnjem detetu te da je u toku dijagnostika njenih povreda.

- Ona je primljena u Urgentni centar UKC, hitno je urađena dijagnostika glave skenerom s obzirom na to da ima hematom na glavi, nisu ustanovljene unutrašnje povrede. Dete ima i povrede grudnog koša, u toku je dijagnostika kako bi se ustanovilo da li postoji i neki prelom. U ovom trenutku dete je svesno i komunikativno, nastavlja se kompletno sagledavanje njegovog zdravstvenog stanja – navedeno je iz ove ustanove.

Policija je obavila uviđaj, uzroci nesreće se utvrđuju. Prema nezvaničnim saznanjima, povređena devojčica živi u stambenoj zgradi u neposrednoj blizini mesta udesa.

Bonus video:

00:20

Sudar automobila i tramvaja kod Sajma

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.