KADA SAM UŠLA U KUĆU HOROR, SNAJA JE LEŽALA U LOKVI KRVI! Dejanova majka ispričala detalje užasa u Vranju
Ilustracija, Foto: Nenad Kostić

jezivo

KADA SAM UŠLA U KUĆU HOROR, SNAJA JE LEŽALA U LOKVI KRVI! Dejanova majka ispričala detalje užasa u Vranju

Sinoć u Vranju Dejan P. uhapšen je nakon što je suprugu S.P. ubo nožem i lakše povredio ćerku (23)

Objavljeno:

Drami, koja se sinoć dogodila u Vranju kada je Dejan P. (45) nožem izbo suprugu S.P. (45) i lakše povredio ćerku (23), prethodila je žustra svađa između supružnika oko dece. U trenutku napada u kući je bila i mlađa ćerka koja srećom nije povređena

Kako se saznaje od majke uhapšenog Dejana, on se sa ženom posvađao jer je navodno hteo da ćerku izbaci iz kuće.

- Bili smo kod njih te večeri nisam mogla ni da pretpostavim šta će da se desi kada smo otišli. Dejan je bio pijan kao letva. Posvađali su se jer je on hteo da ćerku izbaci iz kuće i u nekom trenutku je uzeo nož i ubo je u predelu leve slabine. Možda joj je bubreg upropastio! - priča majka uhapšenog Dejana i dodaje da je unuka zvala da joj kaže šta se desilo.

- Kada sam ušla u kuću horor... Snaja je ležala u lokvi krvi i bila je bez svesti. Zvali smo odma hitnu pomoć i dok su oni došli malo smo joj dali vode da dođe sebi - priča očajna žena i dodaje da je ubrzo došla Hitna pomoć ali i policija koje je Dejana uhapsila.

Nož
foto: Profimedia

Podsetimo, sinoć u Vranju Dejan P. uhapšen je nakon što je suprugu S.P. ubo nožem i lakše povredio ćerku (23).

Prema njenim rečima Dejan sa njenom snajom ima troje dece ali bez obzira na to često su se svađali ali nikad ovako nešto nije uradio.

- Dolazila je i ranije policija jer on kada popije on je totalno drugačiji čovek. Skoro se vratio iz Nemačke, pre dve nedelje i rekao da je prestao da pije i evo šta je uradio - kaže potresena žena.

Kako je objasnila ne želi više da vidi sina.

- Jesam ga rodila ali ovo što je uradio ne mogu da mu oprostim. Da upropasti onakvu ženu! Troje dece mu je rodila, poštena, vredna, ma zlatna žena. Njega ne želim više da vidim u kući! Neka ga zatvore da beli dan ne vidi kada je mogao ovako nešto da uradi! - kaže očajna žena.

Nasilnik uhapšen, supruga prevezena u KC Niš

Kako je objasnila povređena S.P. je iz Vranja prebačena u Klinički centar u Nišu.

- Sa njom je i starija unuka. Valjda treba i da je operišu. Samo molim Boga da se ona oporavi i da bude dobro. Udala se za mog sina sa 19 godina, pre nekoliko dana smo joj proslavili rođendan - kaže Dejanova majka.

Podsetimo, sinoć u Vranju Dejan P. uhapšen je u porodičnoj kući nakon što je suprugu S.P. ubo nožem i lakše povredio ćerku (23).

On je uhapšen zbog sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo u pokušaju. Povređene su i njihove ćerke koje su pokušale da zaštite majku.

Lekarska pomoć ukazana im je u Zdravstvenom centru u Vranju, a potom je četrdesetpetogodišnja žena prevezena u Klinički centar u Nišu.

Po nalogu zamenika tužioca Višeg javnog tužilaštva u Vranju, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužilaštvu.

Ako trpite nasilje ili znate nekog ko trpi nasilje, pozovite SOS telefon 0800 - 35 00 36

(Espreso/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.