OVO JE ČOVEK KOJI JE UBIO NIKOLU U ČIKAGU: Džeremi nakon zločina izvršio SAMOUBISTVO (FOTO)
Slike sa lica mesta u Čikagu, Foto: Printscreen/CBS

strašno

OVO JE ČOVEK KOJI JE UBIO NIKOLU U ČIKAGU: Džeremi nakon zločina izvršio SAMOUBISTVO (FOTO)

Džeremi Džerom Spajser (31) radio je za Nikolinu firmu oko nedelju dana kada je Mišović iz još neutvrđenih razloga odlučio da ga otpusti

Objavljeno:

Čovek za koga je policija rekla da je u utorak u Čikagu upucao dve osobe od kojih je jedna smrtno stradala, a potom sebi oduzeo život, identifikovan je, saopštila je policija.

Džeremi Džerom Spajser (31) iz Arkanzasa sumnjiči se da je ubio srpkog državljanina Nikolu Mišovića (30) u Čikagu i ranio ženu (31).

Napad se dogodio u predgrađu Čikaga u firmi čiji je Nikola bio vlasnik. Veruje se da je Spajser koji je radio za Nikolu pucao u njega jer je trebalo da dobije otkaz.

Nikola je preminuo u bolnici od posledica povreda.

Ubijeni Nikola
Ubijeni Nikolafoto: Instagram printscreen/winners_freight_llc

Žena koja je ranjena u napadu dobila je više prostrelnih rana i nalazi se na intenzivnoj nezi.

Džeremi Džerom Spajser (31) radio je za Nikolinu firmu oko nedelju dana kada je Mišović iz još neutvrđenih razloga odlučio da ga otpusti.

Spajser je tada izvukao oružje i upucao Nikolu kao i ženu (31), koja je prema navodima američkih medija radila kao sekretarica.

1 / 7 Foto: Printscreen/CBS

Nakon što je ispalio više hitaca, napadač se dao u beg, a navodno je ušao u još dve špediterske kompanije za koje je nekada radio, pre nego što je policija uspela da ga locira.

Kada je ugledao policajce, Spajser je izvršio samoubistvo.

Kako se navodi, Spajser je, dok je radio u Nikolinoj firmi boravio u jednom hotelu, a policija je izvršila pretres njegove sobe. Prilikom pretresa, pronađena je samo futrola za pištolj.

Bonus video:

00:30

Ubistvo u centru Obrenovca

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.