MILICA SE VRAĆALA SA SLAVLJA MATURE KAD JE UBIO PIJANI VOZAČ: Ispovest koja lomi dušu!
Foto: Privatna arhiva

Njen brat vodi bitku za PRAVDU

MILICA SE VRAĆALA SA SLAVLJA MATURE KAD JE UBIO PIJANI VOZAČ: Ispovest koja lomi dušu!

- Meni je jako bitno koliko će dobiti, jer je velika nepravda posredi, ići ću dalje i teraću dok ne isteram ono što treba
Objavljeno:

Despot Vranić okrivljen je za nesreću 2014. godine u Novom Sadu, u kojoj su živote izgubili troje mladih (20), na čiji je automobil ovaj mladić naleteo brzinom od 177 km/h!

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

DESPOT JE KRIV ZA POGIBIJU TROJE MLADIH U NS: Stigla je i presuda za UDES pred kojim je zanemela Srbija! (VIDEO) (FOTO)

Vest da je njemu kazna smanjena dva puta, i da po novoj odluci Apelacionog suda ona iznosi 6 godina, teško je pala bratu jedne od poginulih, Milice Ležimirac, Vladimiru. On nije pratio tok suđenja, ali je očajan zbog nepravde i korupcije za koju veruje da je posredi:

foto: Public

- Ni ja, ni moji roditelji nismo išli na suđenje. Roditelji su mi branili, da ne bi došlo do konfikata. Moji su teško podneli sve to, i ja sam, i samo smo dolazili do opštih informacija, od advokata ili preko pisanja medija.

OVO SU MILICA, VLADICA I ALEKSANDAR Oni su mrtvi, a njihov život u Srbiji vredi 2 godine u zatvoru! I meni se plače zbog toga!

Vladimira boli mnogo toga. Jednom rečju: nepravda! Despot je posle dve godine od prve presude dobio nanogicu, pa je već "van zatvora". Milici je, sa 20 godina, život prekinut. I, da li je to pravda u Srbiji?

foto: Privatna arhiva

- Meni je jako bitno koliko će dobiti, jer je velika nepravda posredi, ići ću dalje i teraću dok ne isteram ono što treba. Maksimalna kazna je 12, ali bih ja voleo da se vrati kazna od 8 godina barem, kakva je bila prva presuda. Moji roditelji nisu za to, ali ja ću terati pravdu i dalje - uporan je Vladimir, iako, kako dodaje, zna da je "sve korumpirano".

- Sa 260 na sat je ušao u grad! Na 177km/h je bio udarac. Drugar moje sestre je išao samo 18 na sat - očajan je Vladimir, koji tvrdi da bi drugi snimak sa raskrsnice, koji je "nestao", doveo do istine:

- Svi komentarišu da su moja sestra i njen drug prošli kroz crveno, jer drugi snimak nikada nije prikazan! Majka njenog druga, koji je vozio, takođe vodi bitku da se dokaže da njen sin nije kriv! Nikad nije prikazan snimak sa druge strane, a ima i svedoka do kojih sam došao slučajno, koji su mi kazali da je automobil u kojem je bila moja sestra krenuo na žuto svetlo, a da je Despotu bilo trepteće zeleno. Taj drugi snimak se krije jer bi on otkrio da je grad kriv, jer taj semafor ne radi kako treba! Raskrsnica je rađena i pre, i par dana posle udesa par dana, i dalje ne valja. I dalje je opasnost!

Na pitanje ko je, na kraju, zaista kriv, Vladimir kaže:

- Krivi su i jedan i drugi, jer su obojica vozili sa probnom vozačkom, posle 23 sata, ali ovaj dečko nije imao alkohola u krvi, niko nije bio pijan u automobilu u kom je bila Milica, rađena je obdukcija i sve je dokazano. Despot je s druge strane imao 1,7 promila alkohola u krvi!

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.