STRAVIČNI DETALJI SMRTI SUPRUŽNIKA U NIŠU: Komšijama je nešto bilo čudno! OVO je uzrok smrti?
Ilustracija, Foto: Nenad Kostić

STRAŠNO

STRAVIČNI DETALJI SMRTI SUPRUŽNIKA U NIŠU: Komšijama je nešto bilo čudno! OVO je uzrok smrti?

Tela muža i žene pronađena u stanu

Objavljeno:

Stariji bračni par pronađen je mrtav jutros u porodičnom stanu u Nišu. Policiju i Hitnu pomoć alarmirale su komšije kojima je bilo sumnjivo što ih tri dana nisu videli nigde.

Policija je ubrzo došla na lice mesta i kroz prozor ušla u njihov stan i pronašla dva tela.

Prema prvim informacijama nema nikakvih sumnjivih okolnosti i veruje se da su i Miodrag i Todorka preminuli prirodnom smrću.

Komšije kažu da njihova deca žive u Kanadi i da su i Modrag i Todorka bili učitelji u panziji.

- Od petka ih nismo videli, svi smo primetili da ih nema. Moja snaja je jutros zvala policija, oni su odmah došli. Pokušali smo na sve strane da otvorimo, pa su onda došli i vatrogasci pa su ušli kroz prozor i pronašli su tela unutra. Sami su živeli, deca su im u Kanadi, imaju i unučiće i praunučiće - priča za "Blic" komšinica Milja Jovanović.

Tela muža i žene pronađena u stanu

Ona dodaje da su se inače kretali i da im je zato bilo sumnjivo čim ih nije bilo nigde par dana.

- Deda svako jutro išao na pijac po namirnice, baba je bila u kući. Svetla nisu palili, roletne nisu podizane, bilo nam je čudno - dodala je ona.

Todorka je, kako navode, bila bolesna i retko je izlazila iz stana. Komšije kažu da su njegov supruga Miodraga poslednji put videli u petak i da je "izgledao baš slabo".

- Uvek se javi kad prođe, kaže "zdravo". U petak je prošao, glava pognuta, nije mogao čak ni zdravo da kaže, samo je jedva podigao ruku. I onda nekoliko dana tu prolazim, spuštene roletne, a inače je svaki dan prolazio, nosi hleb. Sinoć opet gledam, vidim nema svetla... Mislio sam da su ga možda odveli u starački dom ili bolnicu, pošto je baš izgledao slabo, al onda sam jutros video policiju - rekao je komšijaManolče Milenov.

U stanu je obavljen uviđaj i pogrebno je iznelo tela preminulih. Na licu mesta je još nekoliko policajaca.

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.